DOLAR 32,5760 0.09%
EURO 35,0346 0.55%
ALTIN 2.427,500,21
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2094036-3,55%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gürkan, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Gürkan, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

ABONE OL
11 Ocak 2023 15:56
Gürkan, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti. Gürkan, Kılıçdaroğlu’na Edirne’de hayata geçirdikleri projeler ve yatırımlar hakkında bilgi vererek, geleceğe dönük hedeflerini anlattı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ankara ziyareti kapsamında ilk olarak TBMM’de CHP Grup Toplantısına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme dair önemli açıklamalarda bulunduğu toplantıda yer alan Gürkan, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, TBMM’de bulunan makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kemal Kılıçdaroğlu’na Edirne’de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, bundan sonra kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Kılıçdaroğlu’nun Edirne’ye sevgi ve selamlarını ilettiğini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ankara ziyaretimizde Sayın Genel Başkanımızın gündeme dair önemli açıklamalarda bulunduğu olarak TBMM CHP Grup Toplantısına katıldık. Genel Başkanımız daha sonra bizi TBMM’de bulunan makamında kabul etti. Sayın Genel Başkanımızla Edirne’miz ve Edirne’mize kazandıracağımız yatırımlar hakkında konuştuk, çalışmalarımız hakkında kendisini bilgilendirdik. 2023 yılı hepimiz için çok önemli bir yıl. Genel Başkanımız, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırma konusunda çok kararlı. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hep birlikte Edirne’den Kars’a herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.