DOLAR 32,5407 -0.01%
EURO 35,0161 0.42%
ALTIN 2.435,190,51
BIST 9.773,710,53%
BITCOIN 2074516-4,12%
Edirne
19°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gürkan, “Koronavirüs gölgesinde geçireceğimiz son bayram olsun”

Gürkan, “Koronavirüs gölgesinde geçireceğimiz son bayram olsun”

ABONE OL
19 Temmuz 2021 12:15
Gürkan, “Koronavirüs gölgesinde geçireceğimiz son bayram olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak; Kurban Bayramı’nın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini dileyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sevgili Edirneliler, lütfen bayram boyunca tedbirleri elden bırakmayalım. İnşallah bu bayram Koronavirüs gölgesinde geçireceğimiz son bayram olacak” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şunlara yer verdi;

“Değerli Edirneliler, Sevgili Hemşehrilerim; Milli ve Dini Bayramlar geçmişten devraldığımız, geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneğidir. Bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Ne mutlu bizlere ki bu yıl da Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Kurban Bayramı’nın barış ve mutluluk dolu, sağlıklı günler getirmesini diliyorum. Biliyorum ki yolunuz da dualarınız da hep barış, sağlık ve mutluluktan yana…

Ancak pandemi süreci devam etmekte. Sevgili Edirneliler, değerli hemşehrilerim lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede uyalım. Aşılama ile birlikte yakaladığımız bu güzel tabloyu daha da güzel bir hale getirerek, Covid-19’a son verelim. İnşallah bu bayram Koronavirüs gölgesinde geçireceğimiz son bayram olsun.

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle; Edirne Halkı’nın ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.