DOLAR 32,5995 0.35%
EURO 34,8137 0.16%
ALTIN 2.508,911,00
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20977212,61%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan’dan 10 Kasım mesajı

Gürkan’dan 10 Kasım mesajı

ABONE OL
9 Kasım 2021 16:29
Gürkan’dan 10 Kasım mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılında bize düşen en büyük görev Ulu Önderimizin kurmuş olduğu Cumhuriyet’in değerlerini korumak, O’nun aydınlıkçı ve yenilikçi düşüncelerini benimsemek, O’nun izinde ve yolunda ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde yayınladığı mesajında şunlara yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı, eşsiz deha Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm ülkelere ve milletlere örnek olan büyük bir asker ve devlet adamıydı. Savaştan çıkmış ve yoklukla mücadele eden bir ülkeyi, bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuşturan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm mazlum milletlere örnek bir lider oldu. Hiç kuşkusuz ki bizlere miras bıraktığı en büyük mirası olan Cumhuriyet,  ilkeleri ve devrimleri ile hala Türk Ulusuna önderlik etmeye, yolunu aydınlatmaya devam ediyor. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılında bize düşen en büyük görev Ulu Önderimizin kurmuş olduğu Cumhuriyet’in değerlerini korumak, O’nun aydınlıkçı ve yenilikçi düşüncelerini benimsemek, O’nun izinde ve yolunda ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki Türk Ulusu var oldukça, Cumhuriyet ve Ulu Önder’in ilkeleri, devrimleri sonsuza kadar payidar kalacaktır. Atatürk’ün en büyük eserim dediği lâik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni, ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olarak sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem minnet, rahmet ve şükranla anıyorum”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.