DOLAR 32,5218 -0.09%
EURO 34,7943 -0.22%
ALTIN 2.419,20-0,43
BIST 9.747,841,07%
BITCOIN 21571890,16%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güzel Sanatlar Fakültesinde Genç-İz Sergisi açıldı

Güzel Sanatlar Fakültesinde Genç-İz Sergisi açıldı

ABONE OL
8 Haziran 2023 11:08
Güzel Sanatlar Fakültesinde Genç-İz Sergisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Ayhan Çetin küratörlüğünde “Genç-İz” sergisi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi girişindeki fuaye alanında düzenlenen serginin açılışına Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi lisans ve lisansüstü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Genç-İz’’ sergisinde, 52 öğrencinin 80 eseri yer aldı. Sergide, akrilik ve yağlıboya tekniği ile yapılan resimler ile ahşap, metal ve taştan oluşan heykel çalışmaları yer aldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu belirterek, Doç. Ayhan Çetin ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise Güzel Sanatlar Fakültesinin yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Güzel Sanatlar Fakültemiz günden güne Edirne’mizde, Balkanlar’da ve Türkiye’de iz bırakan faaliyetlere imza atıyor. Biz de çalışmalarını yakından takip ediyor ve beğeniyle karşılıyoruz.’’ dedi. Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu da ifade eden Tabakoğlu, eserleri sanatseverlerle birlikte değerlendirmek istediğini söyledi.

“Genç-İz” sergisi, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, 15 Haziran 2023 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.