DOLAR 32,3441 0.19%
EURO 35,1193 -0.2%
ALTIN 2.239,75-0,15
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2041751-7,02%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hastaneden anlamlı uygulama

Hastaneden anlamlı uygulama

ABONE OL
20 Ağustos 2019 14:11
Hastaneden anlamlı uygulama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan “Gazi ve Şehit Yakınları Destek Masası” hizmete girdi. Edirne Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan başlatılan proje hakkında Dernek Başkanı Ahmet İsmailoğlu ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. M. İshak Yıldırım, Başkan Yardımcısı Op.Dr. Eyüp Kahya ile birlikte Edirne Muharip Gaziler Derneği ziyaret ettiler.

Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Dr. Ali Cengiz Kalkan, Şehit yakınları ve Gazilere sağlık hizmeti sunumunda tanınan öncelik kapsamında hizmetin daha hızlı ve nitelikli tanınması amacıyla; Edirne Valisi Ekrem Canalp’in talimat ve himayelerinde Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde başlatılan proje kapsamında, hizmete giren “Gazi ve Şehit Yakınları Destek Masası” hakkında bilgi verdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan,”Türk Askeri, Polisi, Güvenlik korucusu; dünyanın en alçak terör örgütlerine karşı mücadele etmekte, gözünü kırpmadan şehitlik ve gazilik makamına yürümektedir. Şüphesiz ki canlarını bu topraklar için feda etmiş kahramanlarımıza vefa borcumuzu ödememiz mümkün değildir. Edirne İl Sağlık Müdürlüğü olarak kahraman şehitlerimizin aile yakınlarının ve gazilerimizin kendilerini daha rahat hissetmeleri, sorunlarına hızlı ve daha kolay çözüm bulmaları, kendilerine olan minnettarlığımızı bir nebze olsun gösterebilmek adına bu projeyi geliştirdik. Proje kapsamında; hastanemize gelen şehit yakınları ve gazilerimiz için ayrı bir hizmet bankosu ile görevli personel tahsis edildi. Görevli personel şehit yakınları ve gazilerimizin muayene olmak istedikleri polikliniklere hastane yazılım sistemi üzerinden kayıtlarını oluşturmakta, hastalarımıza polikliniğe kadar eşlik etmekte, muayene sonrasında laboratuvar ve radyoloji tetkiklerinin kayıt işlemlerini öncelikli olarak gerçekleştirmekte, hastalarımızın hastanedeki tüm iş ve işlemleri tamamlanana kadar birlikte kendilerine refakat etmektedir” dedi.

Dernek üyelerinin fikir ve önerilerini dinleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Kalkan’a dernek Başkanı ve üyeleri uygulamaya konulan proje ve nezaket ziyareti için duydukları memnuniyeti dile getirerek çiçek takdim ettiler.

 

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.