DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2085627-0,88%
Edirne

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Havsa’da Saadet coşkusu

Havsa’da Saadet coşkusu

ABONE OL
25 Ocak 2022 12:41
Havsa’da Saadet coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığına Murat Aladağ’ın seçildiği kongrede Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Av. Bülent Kaya ve Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Saadet Partisi Edirne İlçe teşkilatlarının yanı sıra birçok teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı.

Havsa ilçesinde parti teşkilatının yıllardır güçlü bir şekilde temsil edildiğini ifade eden İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Havsa’da fedakar, samimi, şuurlu dava adamlarından oluşan bir teşkilatımız var. Kongremiz ile birlikte yeniden besmele çekeceğiz. Ve inşallah çalışmalarımıza ivme kazandırarak partimizin bayrağını daha yukarılara hep birlikte taşıyacağız. Havsa’mızda sıkmadık el, selam vermediğimiz hemşehrimiz, girmediğimiz gönül kalmayacak inşallah.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş yaptığı konuşmada; “Dünya hızla değişiyor. Gücü elinde bulunduranlar, sürekli gücüne güç katıyor. Bu durum karşısında günübirlik kısır çekişmelerden uzaklaşmalıyız. Her konuda adaleti tesis ederek, ülkemizi lider ülke haline getirmenin çalışmalarını yapmalıyız. Bu konuda muhalefeti ile iktidarı ile hepimize büyük görevler düşmektedir. Millî Görüş hareketinin tek temsilcisi Saadet Partisi olarak, 85 milyon memleket evladının hepsinin huzurunu, refahını istiyoruz. Ve bu yolda canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya yaptığı konuşmada; “Ekonomide üretimi beceremeyen bir iktidar algıda üretim noktasında her geçen gün kendini aşacak bir performans ortaya koyuyor. Her açıdan üretimi rafa kaldıran iktidar, bunun yerine adeta masa başında kamuoyunu nasıl meşgul ederizi çalışıp, toplumun fay hatlarını harekete geçirecek konuların üretimine odaklanmış durumdadır. Uzunca bir süredir ülkeyi yönetmek yerine, toplumu ve algıları yönetmeye mesai harcıyorlar. Ekonomide, adalette, eğitimde, tarımda, dış politikada, hangi alanı ele alırsak alalım, iktidar sınıfta kalıyor ve girdikleri her bütünleme sınavında notları daha da düşüyor. Notu kırık her öğrenci gibi, iktidar da başarısızlığına bahane aramakta, bulamazsa da üretmeye çalışmaktadır.” şeklinde konuştu.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen Saadet Partisi Havsa İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresinde Milli Görüş’ün Edirne’deki zaferi için yeniden start verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.