DOLAR 32,5630 0.06%
EURO 35,0201 0.49%
ALTIN 2.427,580,19
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2094941-3,76%
Edirne
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Haydi Edirne Derin’e umut ol!

Haydi Edirne Derin’e umut ol!

ABONE OL
25 Haziran 2022 10:53
Haydi Edirne Derin’e umut ol!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMA Tip 1 hastası kızları Derin’in tedavisi için her gün sokaklarda yardım standı açan Demir ailesi, kurumlardan destek alamadıklarını, vatandaşlarla beraber şu ana kadar tedavi parasının yüzde 36’sını toplayabildiklerini belirtti.

2 yıldır kızları Derin’in Dubai’de tedavi olabilmesi için Demir Ailesi gece gündüz mücadele ediyor. 8 cihaza bağlı şekilde yaşayan ve gün geçtikçe yorgun düşmeye başlayan Derin için anne Özge Demir “Edirne’deki iş insanlarından Derin’e sahip çıkmalarını, elinden tutmalarını istiyorum. Edirne olarak bu kampanyayı çok rahat bitirebiliriz. Eğer herkes elini vicdanına koyup, maddi bütçesi yettiği kadar Derin’e destek olursa bu kampanya bugünde biter, yarında biter. Derin sadece benim evladım değil, Edirne’nin bebeği” şeklinde çağrıda bulundu.

“SADECE BENİM EVLADIM DEĞİL EDİRNE’NİN BEBEĞİ, HERKES DERİN’İN ELİNDEN TUTSUN”

2 yıldır büyük mücadele verdiklerini ancak 2 milyon dolar için sadece yüzde 36’lık bir ilerleme kaydettiklerini belirten Derin Bebek’in annesi Özge Demir, “Kampanyamız 2 yıldır devam ediyor ve yüzde 36’sını toplayabildik. Yaklaşık 2 milyon dolarlık bir ilaçtan bahsediyoruz. 2 milyon doları toplarsak, Derin Dubai’ye gidip tedavisini olarak sağlığına kavuşacak. Bu miktarın yüzde 36’sını topladık ve genelde de halktan topladık. Edirne Valiliği’nden izinli kampanyanızla her gün stantlar açıyoruz. 1 lira, 5 lira, 10 lira toplamaya çalışıyoruz. Bütün Edirne’nin Derin bebeğine sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü evladım her gün acı çekiyor, her gün kaslarını kaybediyor. Bir an önce bu tedaviye kavuşması lazım. Bunun için birlik olmamız gerekiyor. Edirne’deki iş insanlarından Derin’e sahip çıkmalarını, elinden tutmalarını istiyorum. Esnaflarımızdan sağ olsun destek olanlarımız var. Ama herkesin artık birlik olup taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Edirne olarak bu kampanyayı çok rahat bitirebiliriz. Eğer herkes elini vicdanına koyup, maddi bütçesi yettiği kadar Derin’e destek olursa bu kampanya bugünde biter, yarında biter. Ancak 2 yıldır süren bir kampanya. Derin gerçekten çok yoruldu. 8 cihaza bağlı şekilde yaşıyor. Bu kampanyayı bitirebilmemiz için bu parayı toplamamız gerekiyor. Bütün herkese sesleniyorum, herkes Derin’in elinden tutsun, maddi manevi herkesin desteğine ihtiyacımız var. Devlet kurumlarından pek bir desteğimiz yok. Esnaflardan destek var. Derin sadece benim evladım değil, Edirne’nin bebeği. O yüzden herkesten destek bekliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.