Helvacıoğlu, Keşanlı gazetecilerle buluştu
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Keşan’daki basın mensupları ile bir araya geldi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Keşan’daki basın mensupları ile bir araya geldi.
Helvacıoğlu, Keşan’da yayın yapan yerel gazete, radyo, ulusal ajans temsilcileri ve internet siteleri temsilcileri ile Atatürk Parkı’nda buluşarak 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak “Keşan’ımızda görev yapan, tüm şartlar altında doğru, tarafsız, haber yapan ve halkımızı bilgilendirmek için gece gündüz çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilerim” dedi.
Gazeteciler de 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle kendilerini unutmayarak hatırlayan ve günlerini kutlayan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.
Dünya Gazeteciler Günü
gazeteciler
Keşan Belediye Başkanı
keşan gazeteleri
keşan haber
keşan haberleri
Mustafa Helvacıoğlu
online son dakika haberleri