DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20840242,47%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HOTEAD rüzgarı esti

HOTEAD rüzgarı esti

ABONE OL
5 Nisan 2022 10:59
HOTEAD rüzgarı esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları İl Yarışmasında Halk Oyunları Tiyatro Eğitimi, Kültür Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (HOTEAD GSK) 4 kategoride 3 birincilik 1 ikincilik alarak bölge müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Müsabakalarda mücadele veren ve bölge yarışmalarında ter dökecek ekiplerine inandığını söyleyen HOTEAD GSK Başkanı Mehmet Grammeşin “ekiplerimizin bölge müsabakalarında da Edirne’mizin adını büyük bir gururla duyurmaya ve bu müsabakalarda da elinden geleni yapıp güzel dereceler alacağına inancımız tamdır” dedi.

“3 BİRİNCİLİK 1 İKİNCİLİK”

Grammeşin, “Kültürümüzün yaşatılması adına gerek sahada gerekse saha dışında kocaman yüreklerini ortaya koyan HOTEAD Folk Ailemizin tüm fertlerine ve dansçılarımıza gönülden teşekkürler. 03 Nisan 2022 tarihinde yapılan THOF Halk Oyunları il yarışmalarında sadece 3 kurum katıldı. HOTEAD GSK ile birlikte Edirne Belediyesi 2, Havsa Belediyesi 3 , HOTEAD GSK olarak 4 ekiple katıldığımız müsabakalara 4 kategoride 3 birincilik 1 ikincilik alarak bölge müsabakalarına katılma hakkı kazanan eğitmenlerimizi ,dansçılarımızı, müzisyenlerimiz Sezgin Delen ve ekibini, yanımızda olan eski ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi daha önce sahnede ter döken ve bizimle birlikte olan dansçılarımızı, cefakar velilerimizi ve yanımızdan bir an bile ayrılmayan sahnede görev almayan dansçılarımızı gönülden kutluyor ve her zaman olduğu gibi sahne içinde ve dışında sergiledikleri duruşlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“EKİPLERİMİZİN BÖLGE MÜSABAKALARINDA”

Grammeşin, “HOTEAD GSK Ailesi olarak; Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere tüm ahlaki unsurları ve insanı erdemleri her şeyin üzerinde tutan biz, çalışkanlığa; kazanmaktan önce cesaret, azim ve inançla; ekip ruhu içinde vazgeçmeden mücadele etmeye önem veririz. Alın terinin ve emeğin değerini biliriz. Centilmen tavrımızla rakiplerimize sonsuz saygı gösterir ve hak ederek kazananları alkışları. Miniklerimize ve gençlerimize özel önem verir; sabır ve disiplinle onları kültürümüzü yaşatmak adına geliştirmeye çalışır ve önlerini açmaya özen gösterir, geçmişten gelen halk kültürümüzü ve bu kültürümüze hizmet edeni unutmayız ve büyük saygı gösteririz. Derneğimize ve değerlerine gönülden, sevgi ve saygı ile bağlıyızdır. Bu vesile ile ekiplerimizin bölge müsabakalarında da Edirne’mizin adını büyük bir gururla duyurmaya ve bu müsabakalarda da elinden geleni yapıp güzel dereceler alacağına inancımız tamdır. Ayrıca grup bölge yarışmalarında Edirne’mizi diğer dallarda temsil edecek olan diğer  kulüplerimize de başarılar diliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.