DOLAR 32,5012 0.16%
EURO 34,8229 0.27%
ALTIN 2.485,180,95
BIST 9.541,400,11%
BITCOIN 1998473-3,27%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İhtiyaç sahibi ailelere yardım

İhtiyaç sahibi ailelere yardım

ABONE OL
20 Kasım 2020 11:30
İhtiyaç sahibi ailelere yardım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa Belediyesi, kış mevsimi öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının giyecek ihtiyacını karşılamak için destek bekliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kış mevsimi nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının kışlık giyecek ihtiyacı hayırseverlerin desteği ile karşılanıyor.

Hayırsever vatandaşların destekleri ve belediye imkanları ile ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Hayır Çarşısı, kış mevsimi dolayısıyla imkanı olmayan ailelerin çocuklarına ulaştırılmak üzere bağışlanan kışlık çocuk giysileri ve ayakkabılarını başvuran ailelere ulaştıracak.

Koronavirüs salgını nedeniyle Hayır Çarşısı’na gelemeyen vatandaşların ihtiyaçları evlerine kadar gönderilecek. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Hayır Çarşısında dar gelirli ailelerin çocukları ile öksüz ve yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını bildiren Yüksel, “İhtiyaç sahibi ailelerin çağrı merkezini arayarak bildirmeleri halinde ekiplerimiz, çocuklarımızın kıyafetlerini bizzat teslim edeceklerdir. Soğuk kış aylarında çocuklarımız üşümesin diye başlattığımız kıyafet yardımı kampanyasına katkı sağlayan Pınarhisar Belediye Başkanımız İhsan Talay kardeşime ve tüm vatandaşlarımıza destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.