DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BIST 9.809,090,89%
BITCOIN 2082726-3,82%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnci’ye CHP’den tam destek

İnci’ye CHP’den tam destek

ABONE OL
28 Mart 2023 10:17
İnci’ye CHP’den tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için, Edirne İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan İnci milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda geniş bir katılımın gözlendiği aday adaylığı açıklamasına, CHP’li Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Merkez İlçe başkanı Olcay Bakkalcı, partililer ve İnci ailesi katıldı.

İnci, yaptığı konuşmada, daha Demokratik, daha Özgür, geleceğe güvenle bakan bir Türkiye için aday adayı olduğunu söyledi.

15 Mayıs sabahı ülkenin yepyeni bir güne uyanacağını ve Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyleyen İnci, özgeçmişinden bilgi verdi.

1973 yılında Malatya’da doğduğunu ve 1989 yılında Edirne Lisesi, 1996 yılında Gaziantep Üniversitesi’nin İngilizce İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduğunu söyleyen İnci, “2000’de Edirne CHP Gençlik Kolları Üyeliği, 2004-2014’te Edirne Belediyesi CHP Meclis Üyesi. (İmar Komisyonu, Trafik Komisyonu, Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Belediye Başkan Vekilliği) 2004-2014’te Marmara Belediyeler Birliği Üyeliği (Uluslararası İlişkiler ve AB’ye Uyum Komisyonu Üyeliği, Bütçe Komisyon Üyeliği) 2014’te CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve 2018’de CHP Edirne Milletvekili aday adayı” oldum dedi.

Edirne ve Enez Bölgesinde konut üretip pazarlayan, fabrika ve benzeri sanayi yapıları inşa eden, Enez Sahili’nde İnci Otel ve İnci Apart Otelin sahibi ve işletmecisi olduğunu söyleyen İnci, Türkiye’nin ilk E-Ekspertiz Portalı olan www.evinibizesor.com ve yakında hayata geçecek olan www.teklifiniver.com portalının da sahibi olduğunu vurgulayarak, ne için aday adayı olduğunu şöyle ifade etti;

“2018 yılında hayata geçen ve başarısız bir sistem olduğu kamuoyunun büyük bir kesimi tarafından kabul edilen ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden, ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi’ne geçişte sahip olduğum uzmanlık alanların da katkı sağlamak için. Yıllardır muhalefette olmamız nedeniyle yerel seçimlerde başta il belediye başkanımız olmak üzere ilçe belediye başkanlarımızın hazırlamış olduğu, vaat ettiği ancak bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçiremediği, hemşerilerimizin yaşam kalitesini yakından etkileyecek olan projelere hızlı bir şekilde kaynak yaratmak için.

2019 seçimlerinde kaybettiğimiz veya seçime girmediğimiz Keşan, Havsa, İpsala ve Lalapaşa belediyelerini kazanmak için. Şehrimizle ilgili her türlü konu da il ve ilçe örgütlerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte Edirne’mizin geleceğini şekillendirmek için. Deprem felaketi sonrası daha da önemli hale gelen mühendislik konularında ve mülkiyet konularında uzman olmam nedeni ile ülkeme ve Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na katkı sağlamak için.

10 yıl Edirne Merkez’de yapmış olduğum Belediye Meclis Üyeliği ve 19 yıldır yapmış olduğum eksperlik hizmeti sayesinde Edirne’mizin tüm ilçelerini ve köylerini defalarca ziyaret etmiş ve bölge sorunlarına hakim olduğum için. 16 yıldır AB Fonlarını projeler hazırlayarak ve yöneterek, Edirne’mizin her noktasına STK, Belediye ve Kamu Kuruluşları üzerinden nasıl ulaştırdıysam, yakın gelecekte de Edirne Milletvekili olarak yine projeler hazırlayıp, kaynak yaratarak şehrimizin en ücra köşesine kadar taş üstüne taş koymak için. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Türkiye” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.