DOLAR 32,5713 0.01%
EURO 34,9228 0.09%
ALTIN 2.428,05-0,07
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2172467-0,38%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşgalci Ermeniler, tarihi camiyi domuz ahırına çevirmişler

İşgalci Ermeniler, tarihi camiyi domuz ahırına çevirmişler

ABONE OL
22 Ekim 2020 16:45
İşgalci Ermeniler, tarihi camiyi domuz ahırına çevirmişler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

http://milletgazetesi.gr’de yer alan haber de, Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın sivil yerleşim yerlerine saldırmaya başlamasından sonra çıkan çatışmalar yaklaşık olarak 1 aydır devam ediyor. Azerbaycan ordusunun ilerleyişini durdurmayan Ermeni askerleri birer birer cepheleri terk ederken, Azerbaycan, uzun yıllardır işgal altında olan birçok toprağını kurtardı. Son kurtarılan yerlerden biri de Zengilan oldu.

TARİHİ CAMİYİ DOMUZ AHIRINA ÇEVİRMİŞLER

Azerbaycan askerleri, işgalden kurtarılan Zengilan kentinde Ermenistan’ın tarihi bir camiye verdiği zararı görüntüledi. 27 sene sonra kurtarılan Zengilan’da tarihi caminin domuz ahırına çevrildiği görüldü.

Azerbaycan askeri, ülkemiz tarafından da desteklenen terörist Ermenilerce camiye verilen zararı gözler önüne serdi. Hızla sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından Müslümanların dinine ve Azerbaycan’ın tarihine verilen zarar tepkilere neden oldu.

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’la yaptığı görüşmede, “Dün internette Zengilan kentinde harabeye dönüşen caminin görüntülerini herkes gördü. O camide domuz beslemişler. Camilerimize hakaret ettiler.” ifadesini kullanmıştı.

SÖZDE MEDENİYET HAVARİLERİNDEN SES YOK

Ayasofya Camii ibadete açılınca medeniyet havariliğine soyunup dünyayı ayağa kaldırmaya çalışan ülkemizin sözde demokrat yönetimi ve benzerileri sözkonusu camilerin tahribatı Müslümanların katliamı olunca tepki göstermek bir yana zalimleri destekliyor ve cesaretlendiriyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.