DOLAR 32,5503 -0.02%
EURO 34,9162 0.06%
ALTIN 2.426,17-0,15
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2169285-0,51%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İsmailoğlu güven tazeledi

İsmailoğlu güven tazeledi

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:39
İsmailoğlu güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Muharip Gaziler Derneği’nin 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da mevcut başkan Ahmet İsmailoğlu yeniden güven tazeledi.

Edirne Muharip Gaziler Derneği 5. Olağan Genel Kurulu, derneğin yönetim binasında gerçekleşti. Saygı duruşunun arından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurula, Çorlu Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Recep Kayacı, Edirne Ast Subaylar Derneği Başkanı Aydın Bildiş ve çok sayıda gazi katılım gösterdi. Genel Kurulun Divan Başkanlığı’na Burhanettin Binnaz seçilirken katip üyeliğe Recep Kayacı ve Aydın Bildiş seçildi.

“COVİD BİZLERİDE BİR ARAYA GETİRMEDİ”

Genel kurulda pandemiye dikkat çekerek kurallara uyulmasından dolayı gazilere teşekkür eden Ahmet İsmailoğlu, “Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurul toplantısına hoş geldiniz. Bu aziz vatanı bizlere armağan eden ve ulusumuzun bugünlere gelmesinde bizlere yol gösterici olarak tükenmez ufuklar açan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Malumunuz üzere 2019 yılından beri tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 virüsü bizleri de bir araya getirmedi. Bu sebeple olağan genel kurulumuzun toplantısını bugün yapmaktayız. Derneğimizin yönetimi olarak yapmış olduğumuz tüm faaliyetleri birazdan değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım sizler ile paylaşacaktır. Kovid-19 tedbirlerine maske, mesafe ve hijyen kuralarına riayet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Derneğimizin olağan genel kuruluna katılarak göstermiş olduğunuz ilgi alakaya teşekkür eder yeni yönetimin tüm gazilerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Saygılarımla arz ederim” dedi.

Mevcut Başkan Ahmet İsmailoğlu’nun konuşması sonrası seçim sandık üyesi İbrahim Aksal tarafından faaliyet raporu okundu. Daha sonra tek liste ile gidilen seçimde açık oylama ile Ahmet İsmailoğlu tekrar başkanlığa seçildi.

Edirne Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu ise şöyle: Başkan Ahmet İsmailoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Aksal, Genel Sekreter Fevzi Demir, Muhasip Sadullah Çakmak, Üye Enver Can. Denetleme Kurulu Asıl: Alattin Ak, Salih Çalı, Necmettin Kerdak. Delege Asıl Fevzi Demir olarak belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.