DOLAR 32,5389 0.24%
EURO 34,7702 0.06%
ALTIN 2.492,801,25
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20628034,05%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın girişimcilerin iş yeri açılışına katıldı

Kadın girişimcilerin iş yeri açılışına katıldı

ABONE OL
17 Mayıs 2022 15:31
Kadın girişimcilerin iş yeri açılışına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kadınların ekonomik hayata aktif katılmalarını destekleyen projelere imza atan Belediye Başkanı Yüksel, kadın girişimciler tarafından açılan işyerlerini ziyaret ederek açılış kurdelelerini kesti.

Yüksel, 100. Yıl Mahallesi’nde Betül Özcan tarafından hayata geçirilen giyim mağazasının açılışına AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve İlçe Başkanı Sezayi Çetin ile katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yüksel, işletmenin hayırlı olmasını diledi.

Kolordu Caddesi’nde giyim mağazasının açılışına da iştirak eden Yüksel, işletme sahibi Songül Acat’ı girişimci cesareti dolayısıyla tebrik etti.

Değirmenaltı Kültür Sanat Kafe isimli işletmenin açılışına katılan Yüksel, kafenin sahibi İlayda Yiğit’i yenilikçi girişimi dolayısıyla kutladı.

Yüksel, kadınların ekonomik hayata katılmalarını desteklediklerini ve belediye olarak bu doğrultuda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Kadınlarımızın üreterek kazanmalarına önem veriyoruz. Bu amaçla Karadeniz Mahalle’sinde Seracılıkta Kadın Eli projemizi kısa sürede hayata geçiriyoruz. Kent Konseyi aracılığıyla el emeklerini kazanca dönüştürmeleri için hem eğitim veriyor hem imkan sağlıyoruz. Aynı anlayışla, Süleymanpaşa’da ticarete atılan kadınlarımızı da her türlü destekliyor ve yanlarında olduğumuzu dile getiriyoruz. Tüm hanım girişimcilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.