DOLAR 32,5968 0.25%
EURO 34,8019 0.38%
ALTIN 2.404,05-1,17
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21558220,29%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahraman, “Aday listeleri belirlenmedi”

Kahraman, “Aday listeleri belirlenmedi”

ABONE OL
6 Nisan 2023 10:24
Kahraman, “Aday listeleri belirlenmedi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, aday belirleme sürecinde partisinin yetkili organlarının büyük bir titizlik ile çalışmakta olduğunu belirterek, “Edirne kamuoyunda paylaşılanların aksine Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekilleri aday listesi belirlenmiş değildir” dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için Edirne’den partilerine 28 kişinin aday adaylığı için başvuru yaptığını hatırlatarak, “Bu teveccühleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunmaktayız” dedi.

Partisinin yetkili organlarının aday belirleme sürecinde büyük bir titizlik ile çalışmakta olduğunu belirten Kahraman, “Tüm aday adaylarına eşit mesafe ile yaklaşarak en doğru listeyi belirlemek için gayret göstermektedir. Bu sebeple örgütlerden de görüşleri alınmış ve değerlendirmelere bu fikirler de dahil edilmiştir” dedi.

Edirne kamuoyunda paylaşılanların aksine Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekilleri aday listesinin belirlenmediğini belirten Kahraman şunları söyledi; “Partimizin milletvekili adayı belirlemekle yetkili hiçbir organında resmi ya da gayriresmi bir liste yapılmamıştır. Liste üzerinde titiz çalışmalar devam etmektedir. Bu çalışmalar Edirne’de en fazla milletvekilini kazanmak, Türkiye’de gerçekleşecek Millet İttifakı iktidarına ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na en güçlü desteğin Edirne’den verilmesini sağlamak içindir. Kesin liste yine Partimizin yetkili organları tarafından yayınlanacak olup bunların dışında yapılan haber ve paylaşımlara itibar edilmemesini diler saygılarımı sunarım” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.