DOLAR 32,5861 0.03%
EURO 34,9679 0.22%
ALTIN 2.424,470,07
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2097297-3,14%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahraman, “Kılıçdaroğlu için var gücümüzle çalışıyoruz”

Kahraman, “Kılıçdaroğlu için var gücümüzle çalışıyoruz”

ABONE OL
18 Mayıs 2023 10:25
Kahraman, “Kılıçdaroğlu için var gücümüzle çalışıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için örgütleri ile birlikte var güçleri ile çalıştıklarını belirterek, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her şey çok güzel olurken herkesin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna yönelik açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur oylamasının 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirileceğini hatırlatan Kahraman, “Biz millet ittifakı ve 6’lı masanın bileşenleri olarak ilk turda gösterdiğimiz gayreti ve aldığımız sonuçları arttırarak; tüm enerjimizi ve umudumuzu kararlılıkla ikinci tura taşıyacağız” dedi.

Seçimin ilk turda bitmediğini kaydeden Kahraman, “İlk tur sonuçları bize şu gerçeği göstermektedir. Elinde devletin tüm imkanları ile seçim propagandası yapan, Devletimizin tüm kurumlarını seçim bürosu gibi kullanan, 21 yıldır ülkeyi yöneten iktidar ve bu iktidarın Cumhurbaşkanı kazanamamıştır. Cumhur İttifakı adayı yüzde 3,5, İktidar partisi yüzde 7 oy kaybetmiştir. Sana söz! İkinci turda yine kaybedecektir. Cumhurbaşkanı adayımız ve Millet ittifakı oyunu arttırmış, ülkemize umut olmuştur. İlk turun sonuçları milletimizin değişim taleplerini açıkça ortaya koymaktadır. Bize düşen, bu değişim talebine en büyük desteğin Edirne’den verilmesini sağlamaktır. Bu inançla yorulmadan, usanmadan çalışacağız. Toplumun desteği millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na dır. 86 milyonun 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Şimdi, bunun için çalışma zamanıdır. Tüm örgütümüz, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı olarak görmek için azimle kararlılıkla çalışıyor. Hiç kimse geriye gidip yeni bir başlangıç yapamaz ama 28 Mayıs’ta yeni bir son yapıp yeniden başlayabiliriz. İnanıyoruz Her şey çok güzel olacak. Hak hukuk adalet için oylarımıza arttıracağımıza inancım tam. Sana Söz diyerek çıktığımız yolda verdiğimiz tüm sözlerimiz yerine gelecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her şey çok güzel olurken herkesin yüzünü güldüreceğiz. Mutsuzluklar, mutluluğa dönüşecek. Sana Söz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.