DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,290,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22971372,41%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahraman’dan Edirnelilere teşekkür

Kahraman’dan Edirnelilere teşekkür

ABONE OL
30 Mayıs 2023 10:17
Kahraman’dan Edirnelilere teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Edirne’den en yüksek desteği sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Demokrasiye olan inancı ile sandığa giden ve tercihlerini kullanan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin demokrasi tarihine geçecek iki seçimi birlikte yaşadık, bu süreçte demokrasiye olan inancı ile sandığa giden ve tercihlerini kullanan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

Partilerinin ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Edirne’den en yüksek desteği sağlamak için var güçleri ile çalıştıkları belirten Kahraman, şunları söyledi;

“Burada bizlere destek olan tüm Edirne halkına, millet ittifakı bileşenlerine, partimizin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerine ve il genel meclis üyelerine, bu mücadelede bizlerle birlikte olan üyelerimize ve destekçilerimize, seçim günü sandıklarda görev yapan sandık sorumluları, okul sorumluları, müşahitlerimize ve seçim güvenliğini sağlamak için çalışan gönüllü avukatlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Seçimlerde emeklerini esirgemeyen, çocuklarından, ailelerinden fedakarlık eden kadın kolları başkanlarımız ve yönetimlerine; tüm enerjilerini ve gelecek umutlarını bizlere aktaran gençlik kolları başkanlarına ve yönetimlerine özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele ettik, bu mücadelemizden ve inandığımız değerlerden, hak hukuk adalet inancımızdan, vatanın bölünmez bütünlüğünden, Atatürk ilkelerinden ve Cumhuriyetimizin değerlerinden vazgeçmeyeceğiz. Mücadelemizi büyüterek sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.