DOLAR 32,3416 0.24%
EURO 35,1676 0.01%
ALTIN 2.304,371,19
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22930322,70%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kantinciler kaliteli hizmet için toplandı

Kantinciler kaliteli hizmet için toplandı

ABONE OL
3 Eylül 2022 11:26
Kantinciler kaliteli hizmet için toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlayacak olması münasebetiyle Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği tarafından Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde (EDESOB) değerlendirme toplantısı düzenlendi.

EDESOB Başkanı Kemal Cingöz ve Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Harun Özen’in düzenlediği daha sağlıklı ve kaliteli hizmet edebilmek adına düzenlediği toplantıya Edirne’deki kantin işletmecileri katıldı.

“SIKINTILARI BU TOPLANTILARLA EN ASGARİ DÜZEYE İNDİREBİLİRSEK İYİ OLUR”

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bu toplantıyı Sayın Başkanımız Harun Özen’in talebi üzerine buraya toplanmış bulunuyorsunuz. Tabii ki dünya bir sıkıntıdan geçtiği gibi bizim ülkemiz de bir sıkıntıdan geçiyor. Bununla beraber biz de hepimiz bu ülkede yaşadığımıza göre ticaret yaptığınıza göre tabii ki başka esnafların sıkıntıları olduğu gibi kantinci esnafın da mutlak suretle kendine özgü sıkıntıları vardır. İnşallah bunları asgari düzeye, bu toplantılarla beraber indirebilirsek iyi olur diyorum. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

DAHA KALİTELİ DAHA SAĞLIKLI HİZMET VEREBİLMEK İÇİN TOPLANDIK”

Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği ve Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen “Geçtiğimiz günlerde fırıncı esnaflarımızla toplantı yapmıştık. Bugün de kantinci esnaflarımızla beraberiz. Odamıza üye farklı meslek kollarıyla toplantılar ve değerlendirmeler yapmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kantinci esnafımızla daha kaliteli, daha sağlıklı hizmet verebilmek için değerlendirme toplantısı yapıyoruz. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının öncelikle öğrencilerimize, velilerimize ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

“PANDEMİDE GERİDE KALDIĞI İÇİN İŞİMİZİN BAŞINDA GÜZEL BİR HİZMET VERMEK İSTİYORUZ”

Pandemiden en çok etkilenen esnaf gurubu olduklarını ve sağlık sorunlarının genel anlamda çözülüp işlerinin başında hizmet vermek istediklerini kaydeden Başkan Harun Özen “Göreve geldiğimiz yönetim kuruluyla beraber yaklaşık beş ay süre zarfında üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda eğitim, sağlık, akaryakıt, mangal kömürü, şekerle ilgili toplu alımlar yaptık. Un ve yağla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Biz üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda üyelerimizin ticari hayatına katkı sağlamaya, üyelerimizin ticari hayatının içinde olmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz.  Yeni eğitim öğretim yılı içerisinde daha kaliteli, daha sağlıklı daha hijyenik eğitim verebilmek için bugün buradayız. Zaten ürünleri de Edirne’mizin en kenar mahallesinde de Edirne’mizin en lüks semtinde de aynı olacak şekilde tek firmadan almış oluyoruz. Dolayısıyla her öğrencimiz Edirne’nin her okulundaki öğrencimiz aynı kalitede aynı düzeyde beslenmiş oluyor. Yaklaşık 40 tane kantinimiz var. Pandeminin en ağır en mağdur ettiği esnaflardan birisi kantinler. Bu yüzden de artık pandemide geride kaldığından dolayı inşallah işlerimizin başına dönüp güzel bir şekilde hizmet vermek istiyoruz. Şu anda vakaların artış gözleniyor. Bu bizi oldukça korkutuyor. İnşallah öncelikle sağlık sorunu ortadan kalkar. Biz de işimizin başına dönmek istiyoruz, hizmet etmek istiyoruz.  Fiyat tarifemiz var.  Mesela su fiyatımız 3 lira. Dışarıdaki satılanın altında bir fiyat. Bununla ilgili zaten valiliğimizin de bir çalışması oldu. Okullara arıtıcı takıldı. Kenar mahalle okullarında özellikle. Dolayısıyla okullarımızın suya, öğrencilerimizin suya erişimine herhangi bir sıkıntı yok. Fiyatlarımız da makul” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.