DOLAR 32,3389 0.17%
EURO 35,1759 -0.04%
ALTIN 2.241,02-0,10
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2081756-5,59%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karantinadaki başkan, evinin balkonundan nikah kıydı

Karantinadaki başkan, evinin balkonundan nikah kıydı

ABONE OL
26 Temmuz 2021 16:06
Karantinadaki başkan, evinin balkonundan nikah kıydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayramdan önce yaptırdığı Kovid testi pozitif çıkan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, evinin balkonundan bir çiftin nikahını kıyarak sosyal medya üzerinden nikahı canlı olarak yayınladı.

Helvacıoğlu’nun evinin balkonundan katıldığı ve Keşan Lisesi Bahçesi’nde hazır bulunan Kader Çakır ve Ertuğrul Katı çifti ile konukların katıldığı nikah töreni öncesi konuşan Damat Katı, “Öncelikle bu mutlu günümüzde aramızda bulunan herkese ve şahidimiz milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal’a da öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Nikah için başvuru yaptığımız gün belediyeye gittiğimizde bizim bir talebimiz vardı. Öncelikle Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’nun nikahımızı kıymasını istedi. Kendisine geçmiş olsun diyor ve bir süre önce aramıza dönmesini bekliyoruz. Şu anda kendisi yanımızda olamadı ama biz ona bir sürpriz yapalım biz ona gelelim dedik. En azından kendisini de hastalığından dolayı motive etmiş oluruz dedik. Desteğini esirgemedi, sağolsun. Bu mutlu günümüzde bizleri kırmadı. “ dedi.

Daha sonra evinin balkonundan söz alan Helvacıoğlu, daha önce çiftin nikahlarını kıymasını istediklerini belirterek “ Kıymetli hemşehrilerim, değerli katılımcılar, çok değerli çiftimiz Kader ve Ertuğrul; nikahlarını benim kıymamı istediler koronavirüs engel değildir dedik ve çiftimizin taleplerini bugün yerine getirmek için bir aradayız. Sevginin her engeli aşacağının kanıtı olan bu nikahı sizlerin şahitliği ile gerçekleştireceğiz. Bugün biz değerli çiftimiz ve siz kıymetli misafirlerimiz ile iyi günde olduğu gibi kötü günde de bir aradayız. Ben genç çiftimize de bu temennide bulunmak istiyorum: sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmalısınız. Şimdi Kader ve Ertuğrul’un heyecanlarına ortak olan nikah akdine geçelim.” diyerek genç çiftin ve şahitlerin olurunu alarak çiftin nikahını kıydı.

Genç çiftin nikah cüzdanını Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu adına AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal gelin Kader Çakır’teslim ederek çifti kutladı.

Helvacıoğlu evinin balkonundan kıydığı bu nikahı ayrıca kendi sosyal medyasından canlı olarak yayınladı.

Nikah törenine Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Tahir Özçınar, belediye meclis üyesi Müslim Çekiç ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç’da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.