DOLAR 32,4942 0.13%
EURO 34,7742 0.12%
ALTIN 2.485,040,94
BIST 9.491,31-0,41%
BITCOIN 20685533,88%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi, 75 bin 190 ton evsel atık topladı

Keşan Belediyesi, 75 bin 190 ton evsel atık topladı

ABONE OL
18 Ocak 2023 13:23
Keşan Belediyesi, 75 bin 190 ton evsel atık topladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7/24 gün esasıyla çalışan yapan Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılında da şehrin dört bir yanını hijyenik bir hale dönüştürmek için yoğun bir mesai harcadı.

Keşan’da vatandaşların ortak kullanım alanı olan; sokak, cadde ve meydanlarda temizlik çalışmalarını sürdüren Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; süpürge aracı faaliyetleri, personel süpürge faaliyetleri, konteyner yıkama aracı faaliyetleri ve diğer faaliyetleri ile bu yıl da öne çıkmayı başardı.

Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gökhan Yılmaz, 2022 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Yılmaz, Keşan’da ve mücavir alanlarda toplamda 4 bin 500 çöp kovası ve konteyner bulunduğunu, müdürlükte çalışan 86 personel ve 25 araç ile şehri tertemiz yapmak için durmaksızın çalıştıklarını bildirdi.

Gökhan Yılmaz, 2022’de Keşan ve mücavir alanlarda 75 bin 190 ton evsel atık topladıklarını belirtti, müdürlüğün, okul, cami ve kurumlarda da temizlik hizmeti verdiğini kaydetti.

Yılmaz, Keşan’da 2 noktada yer altı çöp konteyneri bulunduğunu, 2023’te bu sayıyı daha da artırmak için çalışacaklarını ifade etti.

Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin daha da temiz bir Keşan ve daha sağlıklı bir yaşam için, sorumlu oldukları alanlarda özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Gökhan Yılmaz, Keşan Belediyesi bünyesinde hizmet veren konteyner yıkama ve dezenfekte aracı ile çöp konteynerlerinin hem temizlendiğini hem de bakımının yapıldığını belirtti.

Gökhan Yılmaz, ilçe genelinde 4 bin 500 çöp konteyneri kullandıklarını, düzenli olarak bu konteynerlerde biriken çöpleri toplayıp Paşayiğit’teki GÜNEKAB depolama tesisinde bertaraf ettiklerini günde ortalama 206 ton evsel atık toplandığına dikkat çekti.

Yılmaz, mahallelerde kurulan pazaryerleri ve ilçedeki tüm parklarda temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdürdüklerinin altını çizerek, hedeflerinin Keşan’da gelecek nesillere daha yaşanabilir ve temiz bir çevre bırakmak olduğunu kaydetti.

Ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların toplanması başta olmak üzere, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarındaki görevleri başarıyla yürüten mesai arkadaşlarının yoğun temizlik mesaisinin faaliyetlere de yansıdığına vurgu yapan Gökhan Yılmaz, Keşan’ı tertemiz yapmak amacıyla çalışan mesai arkadaşlarına yoğun emekleri nedeniyle teşekkür etti ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun direktifleriyle çalışmalarını artırarak sürdüreceklerini söyledi.

Keşan halkının da temizlik çalışmalarına yerlere çöp atmayıp, çöpü çöpe atarak büyük bir destek vereceğini aktaran Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, çöpleri ağzı kapalı bir şekilde çöp konteynerlerine atmaları. Bu şekilde davranarak şehrin temiz kalmasına çok büyük bir katkı sağlayabilirler. Hep dediğimiz gibi Atmazsan Batmaz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.