DOLAR 32,4187 -0.18%
EURO 34,8315 -0.19%
ALTIN 2.496,410,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20775810,64%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2 araç daha hibe etti

Keşan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2 araç daha hibe etti

ABONE OL
4 Kasım 2022 16:13
Keşan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2 araç daha hibe etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14.00 sıralarında başlayan törene; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Arkın Altınal, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Tahir Özçınar, Ali Ünal, siyasi parti temsilcileri, belediye meclisi üyeleri, Keşan’daki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları ile emniyet müdürlüğü personeli katıldı.

Törende ilk olarak Mehmet Tekin söz aldı.

Anlamlı bir günde bir araya geldiklerini ifade eden Tekin, “Daha önce 3 araç almıştık. Bugün 2 araç daha teslim alıyoruz. Keşan’ın huzuruna güvenliğine katkı sağlamak adına Belediyemizle iş birliği içerisinde hareket edilmesi son derece memnuniyet verici. Bu araçlar Keşan’a hizmet edecek. Hayırlı olsun. Asayiş ve huzur yönünden Keşan’ı daha da ileriye taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, Keşan’ın refahı ve güvenliği için tüm kurumlar ile birlikte fevkalade bir dayanışma ruhu yansıttıklarını belirterek, “Bu anlamda bugün de güvenliğimiz ve huzurumuz için fedakarca çalışan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ailemiz ile birlikteyiz. Gözbebeğimiz olan emniyet müdürlüğümüze geçen yıl 3 adet hibe araç desteği sağlamıştık. Bugün de 2 adet daha hibe araç desteğimizi sizlerin huzurunda gerçekleştireceğiz. Bugün Keşan’ımızın birlikteliği dayanışma ruhu ve kalenderliği, burada tekrar tezahür edecek. Samimiyetle söylemek istiyorum, son dönemde Keşan’ımızda kurum ve kuruluşlarımız arasında hakikaten ciddi bir uyum söz konusu. Zannediyorum ki halkımızda, kurum ve kuruluşlarımızın bu dayanışma ruhu ile yan yana durmasından fevkalade mutludur. Sürekli altını çizdiğimiz önemli bir husus var. Bir şehirde birliktelik varsa, dayanışma varsa, o şehirde huzur ve mutluluk da vardır. Ben inanıyorum ki bu güzel şehir bunu içtenlikle hissediyor. Bu anlamda birazdan; tüm hemşerilerimiz adına, emniyet müdürlüğü ailemize hibe edeceğimiz 2 yeni aracımız bu birlikteliği daha da anlamlandıracaktır. Asayiş, huzur ve güvenliği sağlayan Keşan ilçe emniyet ailemize halkımızın bir minnet göstergesi olacaktır. Emniyet teşkilatımıza ‘Biz de sizinle nöbetteyiz.’ ‘Suçlunun karşısındayız.’ ‘Suçlu ile mücadele eden devletimizin yanındayız.’ mesajını verecektir. Kurum, kuruluş ve STK’larımız ile ortak akıl üretip, tek yürek olduğumuz bu anlamlı günde yeni araçlarımızın Keşan’ımıza, Keşan halkına ve ilçe emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Keşan halkı adına fedakâr emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

Konuşmaların ardından hibe edilen araçlar için dualar okundu ve tören; anahtar tesliminin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.