DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,590,11
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100358-3,35%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi, kadın günlerinde konsept değiştiriyor

Keşan Belediyesi, kadın günlerinde konsept değiştiriyor

ABONE OL
6 Ocak 2023 13:41
Keşan Belediyesi, kadın günlerinde konsept değiştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gününüzde yer açın, Keşan Belediyesi uzman gönüllüleriyle günlerinize ortak oluyor.

Keşan Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırladığı proje kapsamında, kadın günlerine giderek gönüllü uzmanlarıyla bilgilendirmelerde bulunuyor.

Günlerde, diyetisyen, psikolog, sosyolog, fizyoterapist, el ayak uzmanı, güzellik uzmanları ile kadınların gününe ortak olan Keşan Belediyesi, vatandaşlarının hem günlük yaşamda ihtiyaç duyduğu bilgileri paylaşıyor hem de güzellik ve sağlıkla ilgili bilgiler edinmesini amaçlıyor.

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir’le birlikte 5 Ocak 2023’de gerçekleştirilen kadın gününe katılan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Gününüzde ve gönlünüzde yer açın çünkü biz de günlerine geliyoruz. Diyetisyen, psikolog, sosyolog, fizyoterapist, el ayak uzmanı, güzellik uzmanları ile kadınların gününe ortak oluyoruz. Keşan Belediyesi olarak kadın günlerinde artık konsepti değiştiriyoruz. Uzman gönüllülerimiz eşliğinde vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri onlarla paylaşıyoruz. Keşan Belediyesi olarak tüm imkanlarımız ve desteğimizle her an hemşehrilerimizin yanıbaşındayız. Sağlıklı beslenme ve yaşamdan hayata pozitif yaklaşmaya kadar her alanda uzman gönüllü ekiplerimizle kadınlarımıza destek oluyoruz.” dedi.

Sosyolog Merve Şahin ve Fizyoterapist Vildan Kara ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir’in koordinesinde günde bulunduklarını, vatandaşlarının talebine göre uzman gönüllüleriyle birlikte tüm günlere davet usulü katılacaklarını kaydeden Helvacıoğlu, “Günlerinizde, davet üzerine belirlenecek programlar dahilinde uzman desteğimizi sürdüreceğiz. Gerekli bilgi için Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze hemşehrilerimiz başvurabilirler.” şeklinde konuştu.

Mustafa Helvacıoğlu, gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını, buna ilişkin her fırsatta hemşehrilerine yararlı bilgi paylaşımında bulunmaya çalıştıklarını aktardı ve şunları dile getirdi: “Sağlığını önemseyen, ruhsal, fiziksel ya da bedensel bir destek almak isteyen ya da gelip burada sohbet ederek sağlığını daha ileriye taşımak isteyen bütün kadınlarımızdan davet bekliyoruz.”

Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi’nin yol, kaldırım, su, altyapı gibi hizmetler üretmesinin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da vatandaşına katkı sağlamasının asli görevleri arasında olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.