DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20927811,57%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi, sağlıklı ve kesintisiz su iletimi için çalışıyor

Keşan Belediyesi, sağlıklı ve kesintisiz su iletimi için çalışıyor

ABONE OL
21 Aralık 2022 13:20
Keşan Belediyesi, sağlıklı ve kesintisiz su iletimi için çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadıköy Barajı su hattı altyapısında sorunsuz değişim, sağlıklı ve kesintisiz su.

Belediye, Keşan’a gelen suyu taşıyan hattaki ömrünü tamamlamış asbest boruyu sorunsuz şekilde değiştirdi.

Keşan Belediyesi tarafından Kadıköy Barajı Rasim Ergene İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden Keşan’a gelen ve İzzetiye Hattı’ndaki 730 metrelik terfi hattındaki asbest borunun değişimi yapıldı.

Keşan Belediyesi, altyapı yatırımlarına devam ederken, fiziki ömrünü tamamlamış altyapıyı yeniliyor, hayata geçirdiği yatırımlarla değişim ve dönüşümü sürdürüyor.

Keşan Belediyesi, Kadıköy Barajı su hattından Keşan’a gelen suyu taşıyan hattaki ömrünü tamamlamış asbest boru, sağlıklı ve kesintisiz su için gerçekleştirilen hummalı çalışma neticesinde sorunsuz bir şekilde değiştirdi.

Konu hakkında bilgi veren Keşan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erhan Başaran, sağlıklı ve kesintisi su iletimi için çalıştıklarını belirterek, “Riski önceden öngördük, planlı çalışmayla halkımızı susuz bırakmadan işimizi tamamladık. Kadıköy Barajı Rasim Ergene İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden Keşan’a gelen ve İzzetiye Hattı’ndaki 730 metrelik terfi hattındaki asbest borunun değişimini gerçekleştirdik. İletim hattı açısından riskli bir bölgede olan değişimle, hattı, ömrünü tamamlamış asbest borudan da kurtarmış olduk. Bu alanda riski önceden öngörerek, vatandaşlarımızı susuz bırakmadan çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın sağlıklı, kesintisiz suya ulaşması için durmaksızın çalışıyoruz. Ayrıca mevcut hatta ömrünü tamamlamış olmasından dolayı arızalar meydana geliyordu. Yenileme çalışmalarımızla hem daha sağlıklı su vereceğiz hem de yaşanacak arızaların önüne geçmiş olacağız. Temel amacımız asbestli su borularının insan sağlığına verebileceği zararlı etkileri yok ederek, halkımızın sağlıklı içme suyu kullanmasını sağlamak. Halkımızın sağlını ön planda tutacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kesintisiz kullanımını sağlamak adına çalışmalarımız aralıksız sürecek.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.