DOLAR 32,5168 -0.08%
EURO 34,9706 0.36%
ALTIN 2.435,430,52
BIST 9.796,970,77%
BITCOIN 2074074-3,90%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi’nden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde üç etkinlik

Keşan Belediyesi’nden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde üç etkinlik

ABONE OL
11 Ocak 2023 16:34
Keşan Belediyesi’nden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde üç etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi; basın mensuplarını CİNE Bendis’in işbirliğiyle “Avatar: Suyun Yolu” filminde misafir ederken,  Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, gösterim öncesi hediyelerini takdim etti.

Öte yandan Belediye tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına yönelik olarak 22 Ocak 2023 Pazar günü İstanbul gezisi düzenlenecek.

Etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Bendis AVM Yöneticisi Aydın İstek ile basın mensupları katıldı.

“KEŞAN HALKININ YARARINA OLACAK HER AYRINTIYI DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORLAR”

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan İstek, “Temennimiz basınımızın ülkemiz adına daha da güzel haberleri kamuoyuna ulaştırması. Yaz-kış demeden yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorlar. Keşan halkının yararına olacak her ayrıntıyı düşünerek hareket ediyorlar. Tüm basın mensuplarımıza katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“KEŞAN BASINIMIZ BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYOR”

Basının önemine dikkat çeken Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan basınımız bölgemiz için önemli işlere imza atıyor. Birçok il ve ilçeye göre gazetecilik anlamında çok öndeler. Biz de Keşan Belediyesi olarak basınımızın yanındayız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de Bendis AVM ile basın mensubu arkadaşlarımızı misafir ediyoruz. Bu nedenle Bendis AVM Sahibi Aydın İstek’e de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Bize kapılarını açtılar. 22 Ocak’ta da bir İstanbul kültür turu ve Keşanlı sanat güneşimiz Ayşe Aslanca’nın ‘Unutulmayan Şarkılar’ programımız olacak. Bunun yanında bir hediye çeki takdimimiz oldu. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından basın mensuplarına hediyeleri takdim edildi.

Keşan Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında 22 Ocak 2023’te de İstanbul kültür turu düzenlenecek ve Ayşe Aslanca’nın ‘Unutulmayan Şarkılar’ programına katılım sağlanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.