DOLAR 32,3359 0.16%
EURO 35,1817 -0.03%
ALTIN 2.241,13-0,09
BIST 8.718,11-1,25%
BITCOIN 2095486-5,25%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Kent Meydanı Projesi için sahaya inildi

Keşan Kent Meydanı Projesi için sahaya inildi

ABONE OL
18 Ekim 2021 17:32
Keşan Kent Meydanı Projesi için sahaya inildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü tarafından proje ihalesi yapılan Keşan Kent Meydanı düzenlemesi işi kapsamında yüklenici firma tarafından çalışmalara başlandı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ünal, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü tarafından proje ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma Keşan’a gelerek, ilçemizde çalışmalara başladı. Keşan için hayırlı olsun.” dedi.

“FİRMA ÇALIŞMALARA BAŞLADI”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise Keşan Kent Meydanı için proje çalışmalarına başladıklarının altını çizerek, şunları söyledi: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Keşan Kent Meydanı’nın proje ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firmada Bakanlığa sunulmak üzere projeyi hazırlamak üzere Keşan’da çalışmalara başladı.”

“KEŞAN BELEDİYESİ ESKİ HİZMET BİNASININ OLDUĞU ALAN KEŞAN KENT MEYDANI PROJESİ İÇERİSİNDE OLMAYACAK”

Basın mensuplarının “Keşan Belediyesi eski hizmet binasının bulunduğu alan Keşan Kent Meydanı projesi içerisinde olacak mı?” sorusuna cevap veren Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan Belediyesi eski hizmet binasının olduğu alan Keşan Kent Meydanı projesi içerisinde olmayacak. O alanı biz yıkıyoruz. Eski hizmet binamızın bulunduğu alan şehrimizin başka ihtiyaçlarını karşılayacak. Binayı yıkmakta kararlıyız, çünkü depreme dayanıksızlığı had safhada. Kasım ortasına kadar süre verdik. Kiracılarımız da binayı yavaş yavaş terk ediyor.”

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 100. YILINA YAKIŞIR BİR MEYDAN OLSUN İSTİYORUZ”

Kent Meydanı Projesi’ni döneminde hayata geçirmek için çok çalıştıklarını dile getiren Helvacıoğlu, “Bu proje benim seçim döneminde sözünü verdiğim işlerden biri. Cumhuriyet’in 100. yılında bitirmeyi ve hizmete açmayı hedefliyoruz. Daha 2 yılımız var. Biz de bu hassasiyetimizi Bakanlığımıza sunduk. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına yakışır bir meydan olsun istiyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.