DOLAR 32,3379 0.17%
EURO 35,1736 -0.04%
ALTIN 2.246,630,15
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2133494-2,46%
Edirne
13°

KAPALI

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan’a spor tesisleri için 10 milyon TL’lik yatırım

Keşan’a spor tesisleri için 10 milyon TL’lik yatırım

ABONE OL
25 Kasım 2021 23:32
Keşan’a spor tesisleri için 10 milyon TL’lik yatırım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan’daki spor tesisleri için 10 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Keşan’da bulunan Atatürk Stadyumu ve Gençlik Spor Merkezi Spor Tesislerinin iyileştirilmesi, bakım ve onarımı için 1 yıllık süre içerisinde 10 milyon TL’lik destek verileceği müjdesini veren Fatma Aksal, sporun birleştiren gücünün Keşan’da daha bir anlam kazandığına dikkat çekti.

“Yatırımlar Keşan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” diyen Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti iktidarının spora ve gençliğe çok büyük destek verdiğini söyledi. Bu doğrultuda gerek tesis, gerekse gençlerin gelişimini sağlayacak merkezler konusunda önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Aksal, “Bu tesisleri yapmak bizim görevimiz” dedi.

Fatma Aksal,  AK Parti iktidarında Türkiye’ye dünyanın parmakla gösterdiği modern tesisler inşa edildiğinin altını çizerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gerçekleşen tesisleşme hamlesiyle ülkemizi, pek çok açıdan dünyaya meydan okuyacak hale getirdik. Keşan’da var olan tesislere yenilerini eklediğimizde, bu tesislerle birlikte çok daha güçlü bir tesis altyapısının ülkemizin envanterine katılacağına inanıyorum. Bu önemli tesislerin ülkemize, milletimize, Keşan’ın gençlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Fatma Aksal, “Taş üstüne taş koyacağız, üreteceğiz, büyüteceğiz ve ülkemizi layık olduğu seviyelere çıkarmak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

TBMM’de, gençlere imkânlar sağlamak ve ülke sporunun gelişmesini temin etmek noktasında gayret gösterdiklerini dile getiren Milletvekili Aksal, bu hususta yerel yönetimlerle işbirlikleri ve koordinasyonun büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Son 1 yılda Keşan’a yaklaşık 10 milyon lira tutarında spor yatırımı gerçekleştirdiklerini anlatan Aksal, ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler ve çalışmalar  neticesinde Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri,  Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi Spor salonu ve stadyumun onarımı ile yüzme salonu,  semt sahalarının bakım, onarım ve iyileştirmelerinde kullanılmak üzere 10 milyon TL’lik bir yatırıma imza attık. Gençlik ve Spor Bakanlığının Keşan’a ve Bölgemize çok ciddi destekleri var. Kapalı havuzun yanı sıra, Keşan’a yarı olimpik yüzme havuzu yapıyoruz” diye konuştu.

Devletin tüm imkânlarını vatandaşların refahı ve kaliteli yaşamı için seferber ettiklerini dile getiren Aksal, “Ülkemizin ve Keşan’ın geleceği gençlerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik ve sportif yatırımlarımızın yanı sıra her yaştan insana hizmet üreteceğiz” dedi.

TESİSLERİN DOLU OLMASI ÖNEMLİ

Aksal, tesisleşmenin sporu tabana yayma noktasındaki önemine işaret ederek, “Özellikle şunu ifade etmek istiyorum; bu tesislerde gençlerimizin çok vakit geçirmesi lazım. Bu tesisler gençlerimizle güzel. Bu tesisleri yapmak bir aşamadır ama tesislerin başta gençlerimiz ve halkımızla dolu dolu olması bizler için çok daha önemli” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.