DOLAR 32,3375 0.16%
EURO 35,1869 -0.03%
ALTIN 2.242,37-0,03
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2108839-4,83%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Keşan’ın merkezinde asfalt çalışmaları başladı

Keşan’ın merkezinde asfalt çalışmaları başladı

ABONE OL
25 Mayıs 2023 16:36
Keşan’ın merkezinde asfalt çalışmaları başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altyapı ve yol çalışmaları kapsamında Hastane Caddesi, Şehitlik Caddesi ve Paşayiğit Caddesi’ni sil baştan yenileyen Keşan Belediyesi, Kazım Karabekir Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Hayri Bey Sokak’ta asfalt serim çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

“ASFALT ÇALIŞMALARI YARIN AKŞAMA KADAR BİTECEK”

Çalışma programı doğrultusunda yol yapım mesaisine devam ettiklerini belirten Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan için durmadan yılmadan, omuz omuza, canla başla çalışıyoruz. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Fevzi Çakmak Caddesi, Hayri Bey Sokak ve Hükümet Konağı önünde Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma günü akşam saatlerinde asfaltlama çalışmalarını sıkı bir şekilde çalışarak bitireceğiz. Keşan’ın merkezi bir bölgedeyiz. Çalışmalarımız planlarımıza uygun olarak devam ediyor. Mayıs ayı sonunda Kazım Karabekir Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Hayri Bey Sokak’ta asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirmeyi planlıyorduk. 1-2 ay sonra Trakya’nın en güzel meydanlarından, sosyal alanlarından birine sahip olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız talimatıyla, Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Milletvekilimiz Fatma Aksal’ın destekleriyle ciddi bir meydan yapılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza resmi açılış törenini yapacağımızı şimdiden söylemek istiyorum. Asfalt çalışmaları da bitecek. Cuma akşamına kadar asfalt çalışmalarının olduğu alanda trafik konusunda bir sıkışma olacak. Çalışmaların ardından bir rahatlama olacak.” dedi.

“ŞEHİR MERKEZİNDE YILSONUNA KADAR KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ”

“Şehir merkezindeki kaldırım yenilme çalışmaları ne zaman olacak?” sorusuna Helvacıoğlu, şu şekilde cevap verdi: “Yılsonuna kadar Cumhuriyet Meydanı’ndan Hastane Caddesi girişinde ordu evine kadar olan kısımda kaldırım çalışmalarımızı tamamlayacağız. Seçime kadar söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı bitireceğiz.”

“BELEDİYE, BELEDİYE İŞÇİSİ NASIL DIŞARIDA KALABİLİR?”

“Meydan projesi Bakanlık tarafından yapılıyor. Ancak zaman zaman Belediye personelinin orada çalıştığını görüyoruz. Yapılan çalışmalar Meydan Projesi dışında olan çalışmalar mı?” sorusuna yanıt veren Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Keşan’ın meydanı. Alt yapı sorunu oluyor, kanalizasyon sorunu oluyor, aydınlatma sorunları oluyor. Planlara dahil olmalıyız. Keşan meydanını yapıyoruz. Belediye, belediye işçisi nasıl dışarıda kalabilir? Biran önce meydan projesi bitsin diye personelimizi de çalıştıracağız. Bu meydan Keşan Meydanı, Keşan Belediyesi’nin sorumlu olduğu meydan. ‘Biz suya sabuna dokunmayalım. Çevre ve Şehircilik yapsın’ diye bir şey yok. Yani 500 personelim varsa meydanın bitmesi için 500 personeli de bu meydana yığarız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.