DOLAR 32,5841 0.28%
EURO 34,7540 -0.01%
ALTIN 2.488,500,18
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20508362,69%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıç, “Saadet hasretine son vereceğiz”

Kılıç, “Saadet hasretine son vereceğiz”

ABONE OL
27 Aralık 2022 11:26
Kılıç, “Saadet hasretine son vereceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç “Türkiye’nin bize, politikalarımıza ve tertemiz kadrolarımıza bugüne kadar belki de hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. Bu hasrete son vermenin zamanı gelmiştir” dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Divanı Toplantısı, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Teşkilat mensuplarının ve Edirnelilerin yoğun ilgi gösterdiği divan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile Genel İdare Kurulu Üyesi ve Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, birer konuşma gerçekleştirdi.

Divan toplantısında ayrıca, Saadet Partisi’ne katılan vatandaşlara parti rozetleri takıldı. Teşkilatçılara hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, “Türkiye’nin ve insanımızın bir gerçek gündemleri var, bir de bu gerçek gündemler konuşulmasın diye algı mühendislikleriyle masa başında üretilen suni gündemleri var. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine odaklanıyoruz. İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız. ‘Dürüst siyaset’ yapmak, ahlâkımızın gereğidir. Her daim adaleti ayakta tutmak, inancımızın bize emrettiğidir. Kimden gelirse gelsin zulme karşı çıkmak, kim olursa olsun mazlumun yanında durmak, düsturumuzdur” diye konuştu.

“İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

Şerafettin Kılıç “Ortak sorunlarımız karşısında ortak sorumluluklarımızı birlikte kuşandığımız ortaklarımızla beraber iktidara yürüyoruz. Çeyrek asır aradan sonra Saadet Partimiz iktidara gelecek! Tüm teşkilatlarımız bu motivasyonla, bu ağır sorumluluğu omuzlarında hissederek çalışmalarını yürütmelidir. Türkiye’nin bize, politikalarımıza ve tertemiz kadrolarımıza bugüne kadar belki de hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. Bu hasrete son vermenin zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.

“EDİRNE GİBİ BİR ŞEHİRDE YAŞAMAK ALLAH’IN BİR LÜTFUDUR”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Bu güzel şehirde, Edirne’mizde bizler, Milli Görüşçüler olarak, 50 yılı aşkın bir zamandır davamızın bayrağını en güzel şekilde dalgalandırmaya çalışıyoruz. Davamızın büyükleriyle, emektarlarıyla, kadınlarıyla, gençleriyle, evlatlarımızla bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Edirne gibi bir şehirde yaşamak Allah’ın bir lütfudur. Ancak unutmamak gerekir ki; her nimetin bir külfeti vardır. Bu şehirde yaşamak insana önemli bir sorumluluk da yükler. O sorumluluk nedir? Bize emanet olan bu güzel şehri en güzel şekilde korumak, şehri imar etmek ve nesli ihya etmektir. Bu noktada bize büyük görevler düşüyor” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINI BAŞARIYA ULAŞTIRACAĞIZ”

Av. Sinan Tekin, “Milletimiz; Saadet Partisi’nin, yolundan ve sözünden dönmeyenlerin partisi olduğunu biliyor. Hakkın yanında ve hakikatin peşinde olanların partisi olduğunu biliyor. Zulme ve zalime baş eğmeyenlerin partisi olduğunu biliyor. Ne pula ne de kula minnet etmeyenlerin partisi olduğunu biliyor. Bu münasebetle, partimizin, teşkilatımızın toplum nezdinde büyük bir saygınlığı var, bize insanların büyük bir sempatisi var. Biz, bundan aldığımız ilhamla; Milli Görüş davasını başarıya ulaştıracağımıza inanıyorum. Tüm teşkilatlarımızla aynı şevk, aynı heyecanla çalışacağız. Hem memleketimizi hem tarihi, kültürel, sosyal bağlarımız olan İslam ülkelerini, hem de bölgemizi ve tüm dünyayı bugün içine sürüklendiği problemlerden kurtaracağız” değerlendirmesinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.