DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9560 -0.33%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22716840,84%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Kılıçdaroğlu, Romanlarla buluşacak”

“Kılıçdaroğlu, Romanlarla buluşacak”

ABONE OL
28 Ağustos 2021 11:06
“Kılıçdaroğlu, Romanlarla buluşacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de Roman mahallelerinde geziler düzenleyerek Romanların sorunlarını dinledi. Trakya gezilerinin bitmesi üzerine 16 Eylül’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Roman temsilcileri ile Lüleburgaz’da bir araya geleceğini duyurdu.

“DAHA ÇOK ROMAN MİLLETVEKİLİMİZ OLSUN”

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı “Kırklareli ziyareti olacak, Kırklareli ziyaretindede toplantısı olacak. Özellikle Roman vatandaşlarımızla alakalı. Türkiye’de roman toplumuna verdiğimiz değerin simgesi çok değerli İzmir Milletvekilimiz Özcan Purçu mecliste tekti, İktidar partisine örnek oldu. Bir de iktidar partisinden Roman milletvekilimiz var, sıkıntı yok. Daha çok olsun. Onlar onunda mücadelesini veriyorlar. Özcan vekilim bu organizasyonla alakalı Trakya turuna çıktı. Bugünde Edirne’de, öğleden sonrada Mersin’e gidecek”dedi

“KILIÇDAROĞLU 16 EYLÜL’DE LÜLEBURGAZ’DA ROMANLARLA BULUŞACAK”

Trakya turu ile Roman mahallelerinde daha refah yaşam sağlanması için sıkıntıları sorunları ele aldıklarını söyleyen CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu “ bugün Edirnedeyiz. Dün Tekirdağ’daydık, dün Çanakkale. Şimdi buradan sonra ayın 2’sinde Kırklareli var. Trakya’yı bitirmiş olacağız. 4 ilimizde, il temsilcileri, kanaat önderleriyle sayın Genel Başkanımız 16 Eylül’de Lüleburgaz’da bir araya gelecek. Roman vatandaşlarımızın, derneklerimizin, gençlerimizin sorunlarını ele alacağız. Trakya’daki Roman mahallerindeki çalışmaları ele alacağız. Diğer illerimize, belediyelerimize de örnek olarak göstereceğiz. Eksiklerimizde sayın dernek yöneticilerimizle belirleyip iktidar olduğumuzda eksikleri giderecek politikalar yaparak Roman vatandaşlarımızın refah içerisinde en huzurlu şekilde yaşamaları için Cumhuriyet Halk Partisi olarak en iyi şekilde yapacağız. Bu konuda samimiyiz. Samimi olduğumuzun en büyük göstergesi benim CHP tarihinde ilk defa Roman vatandaşlardan ilk milletvekili çıkarttı. Siyasi parti olarak il ve ilçe örgütlerimizde de Roman vatandaşlarımıza partilerde çeşitli kademelerde görev vermek şekliyle Roman vatandaşlarımızı kapsamaya çalışıyoruz. İktidar olduğumuzda en iyisini yapacağız”şeklinde sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.