DOLAR 32,5431 -0.04%
EURO 35,0036 0.44%
ALTIN 2.433,400,44
BIST 9.791,890,72%
BITCOIN 2072575-3,99%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırklareli Eski Kaşarı’nın Coğrafi İşaret alması için çalışmalar sürüyor

Kırklareli Eski Kaşarı’nın Coğrafi İşaret alması için çalışmalar sürüyor

ABONE OL
1 Haziran 2022 10:25
Kırklareli Eski Kaşarı’nın Coğrafi İşaret alması için çalışmalar sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe ile Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar’ı ziyaret etti. Ziyarette; Kırklareli Eski Kaşarı’nın Coğrafi İşaret alması ile ilgili son durum değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe ile hemşehrimiz Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar’ı ziyaret ettik Kırklareli Eski Kaşarı’nın Coğrafi İşaret alması ile ilgili son gelişmeleri değerlendirerek, görüş alışverişinde bulunduk.

Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamı artırarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yaptığımız ve önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdik. Kendileri de her zaman yanımızda olduklarını belirterek, yapacağımız her türlü çalışmada bizlerle birlikte hareket edebileceklerini ifade ettiler. Gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe ile Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar’da kendilerine gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.