DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2082795-1,52%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırklareli’nde eşini öldüren zanlı, çocuklarına da şiddet uygulamış

Kırklareli’nde eşini öldüren zanlı, çocuklarına da şiddet uygulamış

ABONE OL
29 Ekim 2022 12:28
Kırklareli’nde eşini öldüren zanlı, çocuklarına da şiddet uygulamış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Z.A.A. tarafından silahla vurularak öldürülen Songül Akbaş’ın (44) cenazesi, işlemlerin ardından getirildiği Van’ın Erciş ilçesine toprağa verildi.
Annesinin mezarı başında dua eden 18 yaşındaki Ömer Akbaş, AA muhabirine, babasının yıllardır annesine şiddet uyguladığını söyledi. Defalarca bu duruma şahitlik ettiğini anlatan
Akbaş, şöyle konuştu:
“6 kardeşiz. Yıllardır babamın yaptığı zulme şahit oluyorum. En ufak kardeşim bebeklik yaşlarındayken dövdü, her yeri kan içinde kaldı. Annemi sürekli dövüyordu. Her zaman bunun işkencesini çektik.
Annem köyüne, çocuklarını alıp babasının evine gelmek istedi, büyükler araya girdi, ‘Yuva dağılmasın.’ dediler. Her zaman ‘Ben pişmanım.’ deyip annemi kandırdı. Annemin karnında iki defa bebeğini öldürdü. Hastanede doktor raporları da var. Uzaklaştırma kararını hiçe sayarak geldi kapıya.”
Annesinin çocuklarını düşündüğü için yaşadıklarına katlandığını ifade eden Akbaş, şunları kaydetti:
“Son zamanlarda düzelmiştir diye düşündük yine tartışmalar falan oluyordu biz artık yetiştiğimiz için engel oluyorduk. Artık anneme bir şey yapamıyordu, bize vuruyordu.
Olay günü kardeşim de evdeydi. Annemi tehdit ederek eve giriyor. Kız kardeşim diğer odaya geçerken silah sesi duyuyor. Annesinin vurulduğunu görüyor. Babamın silahı ona doğrulttuğunu görünce camdan atlıyor. Birçok kemiği kırılıyor. Babam bizi sürekli darbediyordu. Yetişkin olduğumuz zamanlar karşı çıkıyorduk, bu kez de kardeşlerimi vuruyordu.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.