DOLAR 32,5664 0.06%
EURO 35,0337 0.42%
ALTIN 2.428,030,21
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100232-3,44%
Edirne
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kışın bağışıklığı güçlendirmek için arı sütü

Kışın bağışıklığı güçlendirmek için arı sütü

ABONE OL
4 Ocak 2023 12:50
Kışın bağışıklığı güçlendirmek için arı sütü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kış aylarında insan vücudunun bağışıklığını arttırmak için tavsiyelerde bulunan Aktar Kamil Güvenbaş, vatandaşlara doğanın mucizevi bir ürünü olan arı sütünü önerdi. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yardımcı olan arı sütünün A, B, C, D, E ve K vitaminler bulundurduğunu kaydeden Güvenbaş, hücre yenilediği, enerji verdiği ve kanser karşıtı olan arı sütünün kış mevsiminde bağışıklık için büyük rol oynadığını ifade etti

“BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İÇİN ARI SÜTÜNÜN ROLÜ ÇOK FAZLADIR”

Arı sütünün kış aylarında vücut bağışıklık sistemi için çok önemli rol oynadığını kaydeden Natural Aktar sahibi Kamil Güvenbaş “Arı sütünün faydalarını şöyle söyleyelim, öncelikli arının aslında kendilerini çoğaltmak için ve kraliçe arıyı beslemek için yuvasında ürettiği bir üründür. Ve arı sütünü yavru arılar yaklaşık olarak 5 gün kadar yediği halde ömürleri 3 ay ya da 5 ay arası değişirken normal büyüdükten sonra, kraliçe arı 3 sene 5 sene kadar büyüyebilir ve 3 sene 5 sene kadar yaşayabilir. Kraliçe arı doğurganlığı çok yüksektir. O yüzden de kadın yumurta, erkek sperm kalitesini artırmak için aynı zamanda kan değerlerini yükseltmek için de arı sütü takviyesi her zaman verilir. Bunlar hücre yenileyici özelliği vardır arı sütünün. Aynı zamanda içerisinde A, B, C, D, E ve K vitamini bulunur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Çünkü kanı artıran şey zaten bağışıklık sistemini güçlendiriyor demektir. Bazı kadınlarda ve erkeklerdeki bazı problemleri kansızlık nedeniyle kanın bozulmasından ve oksijen taşıyan olmasından kaynaklandığı için özellikle kan değerlerini yükselttiği için iyi gelir. Aynı zamanda kan değerlerini yükselttiği için vücudun her türlü mekanizmasına iyi gelir. Kanser karşıtıdır, antioksidan oranı çok yüksektir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde arı sütünün rolü çok fazladır. Aslında kolesterolü dengeler ama genelde doktora tavsiyesiyle kolesterolü yüksek olanların arı sütü çok yüksek oranda enerji verdiği için belki iştah artırma özelliği vardır” dedi.

“ARI SÜTÜ VÜCUDA ZİNDELİK, ENERJİ VERİR YORGUNLUK NEDİR BİLMEZSİNİZ”

Arı sütü tarzındaki ürünleri alırken, tok karnına almayı genelde ben tavsiye ediyorum. Aslında aç karnına diye söyleniyor ama. En azından kolesterol olup da şeker hastalığı olanlar tok karnına alınabilir. Cilt yenileme özelliği vardır. Dediğim gibi kısırlık, kan basıncı, vücut zindelik verir, güç enerji verir. Arı sütü aldığınızda o gün yorgunluk nedir bilmezsiniz. Erkek performans ürünlerinin içerisinde arı sütü vardır. Aynı şekilde kadın ürünlerinde içerisinde.  Tabiatta arıların verdiği mucize  ürünlerden biridir. Arı sütü, propolis, polen, bal bunların hepsi organik olduğu takdirde mükemmeldir. Arı sütü cam kavanozlar içerisinde camın önünde güneşte duruyorsa tamamıyla bozulmuştur. Buzdolabında saklanması gerekir ya da bir bal ya da pekmez içinde ürünlerin içerisine katılarak yenilebilir” dedi.

“KIŞ AYLARINDA ARI SÜTÜ, ZERDEÇAL ZENCEFİL, PROPOLİS VE BOL SU”

Kış mevsiminde bağışıklık sistemi için bağırsak ve karaciğerin öneminden bahsederek kan değerini yükselten ürünlerin kullanılmasını tavsiye eden Aktar Kamil Güvenbaş “Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için özellikle kışın bunu ve propolisi beraberinde kullanabiliriz. Aynı zamanda bu bağışıklık sistemini güçlendiriyor dediğimizde bağışıklık sistemi bağırsak florasının geçtiği için bağırsak florasının adam muhakkak büyük oranda etkisi vardır. Aynı zamanda bağışık florasınada ilave olarak kefir, doğal sirke doğal turşu tavsiye ediyoruz. Hazır turşuların hiçbir anlamı yoktur. Doğal faydalı bakteriler artırdığımız ya da bağışıklık sistemimiz mükemmel seviyede gelişir. En önemli organımız bağırsaktır ikincisi karaciğerdir. Bunlar eğer sağlıklı olursa yediğimiz gıdalar oradan geçtiği için otomatikman  bağışıklık sistemi orada süzüldüğü için organlar bütün bitkilerin kimyasallar orada süzülüp atıldığı için hasta olmayız. O yüzden kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek için zencefil, zerdeçal, propolis ağırlıklı ürünler kullanırsak, bol bol su içersek ki su vücudun temizleyen en büyük orandır ve aynı zamanda da probiyotik ürünler kullanırsak, kanımızın değerlerinde yüksek olursa ki arı sütü bunu sağlar. Yüksek oranda enerji verir, enerji demek vücudun bağışıklık sistemi ve tüm her yerin güçlü olması demek. Tavsiye ederim” şeklinde sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.