DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2072616-2,11%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kosova Demokratik Türk Partisi yeni binasını açtı

Kosova Demokratik Türk Partisi yeni binasını açtı

ABONE OL
11 Ekim 2021 18:09
Kosova Demokratik Türk Partisi yeni binasını açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kosova Demokratik Türk Partisi KDTP’nin Prizren’deki yeni merkez binasının açılışı gerçekleştirildi.

Kosovaport’ta yer alan habere göre; KDTP yeni merkez binasının açılışına, başta Genel Başkan Fikrim Damka olmak üzere, T. C. Priştine Büyükelçisi Çağrı Sakar, T. C. Prizren Başkonsolosu Serdar Özaydın, T. C. Eğitim Müşaviri Şerafettin Turan, Maarif Müdürü, partinin bi önceki dönem Genel Başkanı Mahir Yağcılar, Milletvekilleri Fidan Brina Jılta ile Enis Kervan, Mamuşa Belediye Başkanı Abdülhadi Krasniç, Genel Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter, Şube Başkanları, Dernek Temsilcileri, Parti teşkilatlarının temsilcileri ve parti sempatizanları katılım sağladı.

Açılışta söz alan KDTP Genel Başkanı Fikrim Damka, “bu gurur projesinin ülkemize, milletimize ve Türk Toplumuna hayırlı olmasını diliyorum. 20 yıla aşkın sürede ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmuş, toplumun her kesimini kucak açmış, değerlerini yaşatmış bir parti olan KDTP’nin böyle güzel bir hizmet binasına kavuşması bizleri oldukça memnun ediyor. Kurulduğu ilk günden itibaren kapılarını her daim, herkese açık tutan Partimiz, yeni merkez binasıyla bu faaliyet alanını daha da güçlendirecek, halkıyla olan birlikteliliğini daha ileri bir seviyeye taşıyacaktır. Bu tarihi ana bizlerle birlikte tanıklık eden sevgili dostlarımıza, siz değerli halkımıza ve emeği geçen bütün gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Açılşta konuşan T.C. Priştine Büyükelçisi Çağrı Sakar ise “KDTP, yıllardır birlik ve beraberliğin örnek olarak görülen temel platformlarından biri olmuştur. Bu bağlamda KDTP, Kosova Türklerinin hak ettikleri konuma gelmeleri ve Kosova ile Türkiye arasındaki tarihi dostluk ve kardeşlik ilişkilerini geliştirilmesi için tarihi bir rol oynamaktadır. Bu özel günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, Yeni Merkez Binasının Kosova’ya hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.