DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BIST 8.987,152,05%
BITCOIN 22835531,24%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kurtuluş İndirimleri Etkinliği, gün sayıyor

Kurtuluş İndirimleri Etkinliği, gün sayıyor

ABONE OL
13 Kasım 2020 12:48
Kurtuluş İndirimleri Etkinliği, gün sayıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Helvacıoğlu: “Kurtuluş İndirimleri’ne Artı Çarşı ve Kunduracılar Çarşısı da katılıyor.

Saat 14.00 sıralarında Keşan Belediyesi Meclis Salonu’nda başlayan toplantıya Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Paçaman, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Keşan Sebze Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz, Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman, Keşan Kahveci Lokantacı ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Kurtuluş Caddesi Esnafından Orhan Koca, Fatma Gürses ve Artı Çarşı ile Kunduracılar Çarşısı esnafı katıldı.

“48 SAAT SÜRECEK OLAN İNDİRİM VE ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ 19 -20 KASIM TARİHLERİNDE YAPILACAK”

Toplantıda ilk olarak konuşan Helvacıoğlu, “Artı Çarşı, Kunduracılar Çarşısı ve Kurtuluş Caddesi’nin kıymetli esnafları aramızda. 19 Kasım Keşan’ın Kurtuluş Bayramı’nda geleneksel indirim yapan Kurtuluş Caddemizin ‘Kurtuluş İndirimleri’ adı altındaki konseptine, bu sene bir yenilik ve farkındalık yaratarak, Artı Çarşı ve Kunduracılar Çarşısı’nın esnafı da katılma kararı aldı. Yeni düzenlenen Artı Çarşı ve Kunduracılar Çarşısı esnafımız da Kurtuluş Caddesi’nin etkinliklerinde bir ve beraber olmak üzere esnaf odalarımıza Keşan Ticaret ve Sanayi Odamıza ve Keşan Belediyemize yaptı. Yapılan başvuru neticesinde 48 saat sürecek olan indirim ve alışveriş kampanyasının 19 Kasım-20 Kasım tarihlerinde yapılacağını vatandaşlarımıza bildirmek istiyoruz. Sadece hemşehrilerime değil çevre il ve ilçelerimize de duyuruyoruz” dedi.

“25-31 ARALIK TARİHLERİNDE TÜM KEŞAN’I KAPSAYAN BİR KAMPANYA DÜZENLEYECEĞİZ”

Artı Çarşı, Kunduracılar Çarşısı ve Kurtuluş Caddesi ortak iş birliği ile Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile esnaf odalarının desteklediği 48 saat sürecek olan kampanyaya hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Başkan Helvacıoğlu, “Pandemi döneminde kurallara, şartlara, hijyene, maskeye ve mesafeye uymak kaydıyla geniş bir alanda kampanyamızı düzenleyeceğiz. Kurtuluş Caddesi’nde oluşacak yoğunluğu yaymak adına indirim kampanyasına Artı Çarşı ve Kunduracılar Çarşısı’na yayma kararını bizde destekliyoruz. Öte yandan Keşan Belediyemizin ve odalarımızın desteği ile tüm Keşan’ı kapsayan bir indirim kampanyasını ise 25-31 Aralık tarihleri arasında yapacağız. 5-6 gün sürecek büyük bir alışveriş kampanyası düzenleyeceğiz. ‘Kurtuluş İndirimi’ne katılamayan diğer caddelerimizde 25 Aralık’a hazırlansın. Yine çevre il ve ilçeler bu indirimde faydalanabilecekler”

“KEŞAN’IMIZA HAYIRLI OLSUN”

Daha sonra söz alan Paçaman, “Pandemi döneminde olduğumuz için esnafımız ekonomik sıkıntılar yaşıyor. Bu indiriminde esnafımıza bir nebze olsun yara bandı olacak bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda vatandaşlarımızın da bu indirim günlerinde ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünüyorum. Keşan’ımıza hayırlı olsun”

“KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI OLARAK BİZ BU ETKİNLİĞİ DESTEKLİYORUZ”

Kadir Mutaf’ta, “2010 yılında Kurtuluş Caddesi önderliğinde başlayan ‘Kurtuluş İndirimleri’ etkinliği 9. yılında Keşan’da bulunan diğer caddelerimizin de katılımıyla yeniden düzenlenecek. Özetle Kurtuluş Caddesi indirim günleri, Artı Çarşı indirim günleri ve Kunduracılar Çarşısı indirim günleri adı altında üç bölgede etkinlik düzenlenecek. İş yerlerimizin çok hijyenik olduklarını ve çok hassas olduklarını belirtmek isterim. Sürekli kontrolleri yapılan ve denetlenen iş yerlerimiz bu etkinliğe de çok hassas bir şekilde hazırlanacaklar. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz bu etkinliği destekliyoruz. Keşan’a ve bölgemize faydalı olmasını diliyoruz”
Aldanmaz ise üyeleri ile birlikte etkinliğe hazırlanmak adına bugünden itibaren bir çalışma başlatacaklarının altını çizdi.

“KEŞAN LOKANTACI KAHVECİ OTELCİLER ODASI OLARAK ESNAFLARIMIZLA HAZIRIZ”

Her yıl coşku ile kutlanan 19 Kasım Keşan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Bayramına bu yıl başta Keşan Belediyesi olmak üzere tüm esnaf odalarımız ve Keşan TSO ile birlikte heyecan içerisinde hazırlandıklarını dile getiren Hüseyin Çakmak, “Son 9 yıldır gelenek haline gelen bu etkinliğimize bu yıl Artı Çarşımız ve Kunduracılar Çarşımız da katılmak istiyor. Biz de Keşan Lokantacı Kahveci Otelciler Odası olarak esnaflarımızla hazırız. Hem esnafımıza hareket olması adına hem de Keşan’ımızın adını duyurmak için elimizden geleni yapacağız”

“25-31 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLEYECEĞİMİZ ETKİNLİĞİN PROVASINI YAPACAĞIZ”

Kocaman’da, Kurtuluş Caddesi’nde 2010 yılından bu yana düzenlenen etkinliğe bu yıl Artı Çarşı ve Kunduracılar Çarşısı’nda katıldığını belirterek, “Etkinliği diğer caddelere de yayarak Keşan’da bütün esnafları dahil ederek 25-31 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceğimiz etkinliğin provasını yapacağız. Tüm Keşan halkına ve esnaflarımıza 25-31 Aralık’ta bir indirim etkinliği daha olacağını buradan duyurmak istiyorum. Bu kampanyaya katılacak olan esnaflarımızın elinde mutlaka destek verecek ürünler bulunmalı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, tüm Keşan’a hayırlı olsun”

“PANDEMİ NEDENİYLE BU YIL KONSER GİBİ BAZI ETKİNLİKLERİMİZ OLMAYACAK”

Kurtuluş Caddesi esnafı Orhan Koca, “Keşan’ın kurtuluşuna özel başlattıkları “Kurtuluş İndirimleri” etkinliğinin bu yıl da düzenleyeceklerini dile getirerek, “Bu yıl Kunduracılar Çarşısı ve Artı Çarşı’da bu etkinliğe katılmak istedi.
Onlarla birlikte devam edeceğiz. Pandemi nedeniyle bu yıl konser gibi bazı etkinliklerimiz olmayacak. Şu an indirimlerimiz hazır, sadece o günü bekliyoruz. Bütün esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Keşan’ımıza hayırlı olsun”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.