DOLAR 32,4720 0.06%
EURO 34,8455 0.11%
ALTIN 2.477,760,64
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 2014702-3,19%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LGS’de 1 Türkiye Birincisi Bahçeşehir Koleji’nden

LGS’de 1 Türkiye Birincisi Bahçeşehir Koleji’nden

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:47
LGS’de 1 Türkiye Birincisi Bahçeşehir Koleji’nden
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Liseye Geçiş Sınavına katılan öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sona erdi. Edirne Bahçeşehir Koleji’den Türkiye geneli 12 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarıya imza attı. Tüm sorulara doğru yanıt veren Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden birinin Edirne Kampüsü öğrencisi olması Edirne için de büyük gurur oluşturdu.

4 yıldır Edirne Bahçeşehir Koleji öğrencisi olan ve gösterdiği üstün başarıyla LGS’de Türkiye birinciliği elde eden Berke Yay, sınava hazırlık sürecinde planlı ders çalışmanın, donacak motive olmanın ve aynı zamanda kendisine zaman ayırmanın başarıya götürdüğünü ifade ederek “Aileme, öğretmenlerime ve bu başarıyı elde etmemde bana katlı sağlayan okuluma çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Edirne Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Mahmut Boztürk, “Bahçeşehir ailesine ve Edirne’mize bu gururu yaşattığı için öncelikle öğrencimiz Berke’yi, ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederim, çok mutlu ve gururluyuz. Bahçeşehir Koleji olarak ulusal sınavlara tam hazırlık sistemimiz çerçevesinde LGS’de her yıl çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Hem bireysel hem toplam başarı yüzdemiz ilimizde en üst sıralarda, bununla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimiz yıl içerisinde yoğun bir şekilde çalıştı ve bunun karşılığını almak bizleri de çok mutlu etti. Zorlu bir süreçten geçtik ama 8 ve 12.sınıflara bu dönemde yüz yüze eğitim açıktı, öğrencilerimiz okuldaydı. Zaman zaman pandemi kısıtlamaları nedeniyle online eğitime devam ettik. Uzun yıllara dayanan sınav hazırlık tecrübemiz, dijital eğitimimiz, haftalık uyguladığımız deneme sınavlarıyla kazanım eksikliklerini zamanında tespit ederek hedefe yönelik oluşturduğumuz çalışma programları ve yapay zeka tabanlı dijital eğitim platformumuz Metodbox ile başarı bizim için kaçınılmaz oldu.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.