DOLAR 32,3800 0.18%
EURO 35,0303 -0.19%
ALTIN 2.324,520,23
BIST 9.082,130,02%
BITCOIN 2263139-0,59%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Liznak, aday olduğunu duyurdu

Liznak, aday olduğunu duyurdu

ABONE OL
4 Şubat 2020 11:43
Liznak, aday olduğunu duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yapılacak olan il kongresinde CHP’de uzun yıllar hizmet eden Serkan Liznak il başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

CHP Edirne İl Başkanlığı’nın 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan İl Kongresinde aday olduğunu belirterek, “Yaşadığımız son yerel seçimler göstermiştir ki Türkiye’de siyasetin şekli değişmiştir. Artık bölen, ayrıştıran, kavgacı söylemlerin siyasette yeri yoktur. Halkımız çözüm beklemektedir. Bu seçimde Edirne ağır bedeller ödedi. Uzun yıllardır iktidar olduğumuz ilçeleri kaybettik, bazılarını ise az farkla kurtarabildik. Halkın değişim isteyen sesini görmezden gelmenin, ileride telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracağının bilincindeyiz. Tüm bu yaşananlar bir “Değişim” hareketini ihtiyaç kılmıştır” dedi.

Bu “Değişim” hareketinin şahsı ile sınırlı  olmadığını belirten Liznak, şunları söyledi;

“Bu, örgütümüzün, üyelerimizin, delegelerimizin “ortak akıldır.” Bu, iş bulamadığı için çocuğunu gurbete gönderen anaların aklıdır. Mahsulü tarlada kalan çiftçinin aklıdır. Yoksulluk sınırında yaşamaya mahkum edilen emekçinin aklıdır. Emeklilikte yaşa takılanların aklıdır. Bu, geleceğine güvenle bakmak isteyen gençlerimizin aklıdır. Hakça, insanca, hür ve eşit yaşamak isteyen kadınların aklıdır. Bu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin aklıdır. Samimiyetin, geleceğin, güvenin, doğruluğun aklıdır. Bir olacağız, birlikte olacağız. Bölmeyeceğiz, birleştireceğiz. Ayrıştırmayacağız, kucaklayacağız. Ötekileştirmeyeceğiz, sarılacağız. Geçmişimize saygıyla geleceğimize güvenle bakacağız. Bu “Ortak Aklın”, “Değişim” inancının takdiriyle Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını iktidara taşımak için il kongresinde Edirne İl Başkanlığına adayım.

“Birleşin! Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, devrimciler, vatanseverler birleşin. Çok olun yok olmayın!” Bir olacağız Birlikte olacağız! Korkuya, yılgınlığa, yorgunluğa yer yok. Umutla, güvenle, emekle, heyecanla çalışacağız. Gençliğimizle çalışacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz” şeklinde konuştu.

Tolga Taşdelen

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.