DOLAR 32,6036 0.38%
EURO 34,8387 0.29%
ALTIN 2.503,210,77
BIST 9.464,84-0,63%
BITCOIN 21053145,68%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lösev’in et desteği sürüyor

Lösev’in et desteği sürüyor

ABONE OL
20 Ekim 2020 10:40
Lösev’in et desteği sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), lösemili çocukların ve onko hastalarının tedavi boyunca proteinden yüksek ve sağlıklı beslenebilmesi amacıyla et ve et ürünleri dağıtımlarını sürdürüyor. LÖSEV Edirne İl Temsilciliği tarafından 20 aileye birer koli et ve et ürünleri desteği verildi.

LÖSEV Edirne İl Temsilciliği, lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmelerinin öneminden hareketle, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. Dün de LÖSEV’e kayıtlı 20 aileye Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda birer koli et dağıtımı yapıldı.

“DOĞAL MANDALİNALAR BAĞIŞÇILARI BEKLİYOR”

Yıl boyunca da belli periyotta et dağıtımlarına devam edeceklerini belirten LÖSEV Edirne Temsilcisi Ceylan Toker, “Bugün Edirne Ticaret ve sanayi Odası’nda 20 LÖSEV ailemize et dağıtımını gerçekleştirdik ve ailelerimize şifa olmasını diliyoruz. Biz bu et dağıtımlarımızı halkımızdan aldığımız bağışlar doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bugünde vakfımıza kayıtlı ailelerimize et dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuk ve yetişkin hastalarımıza 20 ailemize verdik. İlerleyen zamanlarda da LÖSEV’in mandalinaları satışa sunulacaktır. Seferihisar LÖSEV Çiftliği’nde doğal mandalinalar yetiştirilmektedir. İlerleyen zamanlarda yeni yıl takvimlerimiz çıkacaktır. Bu konuda da halkımıza bunu bilgilendirmek isteriz. Halkımızın desteğini her zaman istiyoruz. Et bağışlarımız 12 ay boyunca belli aralıklarla devam ediyor. Yıl boyunca da belli periyotta devam edecek” dedi.

“SAĞLIK VE ŞİFA GETİRMESİNİ DİLİYORUZ”

Edirne’den birçok bağışçıya seslenerek desteklerini beklediklerini söyleyen LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Sinem Demir Doğan, “Bugün LÖSEV’e bağışlanan yardımlarımızı ailelerimize ulaştırdık. 20 et paketimizi ailelerimize vermiş olduk. Sağlık ve şifa getirmesini diliyoruz ailelerimiz için. Yine Edirne’den ve tüm dinleyen kişilerden de desteklerini bekliyoruz ”dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.