DOLAR 32,3712 0.15%
EURO 34,9660 -0.33%
ALTIN 2.324,390,23
BIST 9.088,410,09%
BITCOIN 2266673-0,25%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lütfi Uyanıktır’a son görev

Lütfi Uyanıktır’a son görev

ABONE OL
25 Aralık 2020 12:07
Lütfi Uyanıktır’a son görev
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hudut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gönül Uyanıktır’ın babası, Hudut Gazetesi Genel Koordinatörü 91 yaşında yaşama veda eden Ömer Lütfi Uyanıktır pandemi kuralları kapsamında Yeniimaret Mahallesi’nde toprağa verildi.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü Covid 19’a yenik düşen Hudut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gönül Uyanıktır’ın babası, Hudut’un Genel Koordinatörü 91 yaşındaki Ömer Lütfi Uyanırtır pandemi kuralları kapsamında toprağa verildi.

Hudut Gazetesi’nin Nisan 1994 yılından bu yana İmtiyaz Sahibi, duayen gazeteci Gönül Uyanıktır, kız kardeşleri Gülay Dracanlı ve Gülseven Okalaner başta olmak üzere vefatının derinden üzdüğü Ömer Lütfi Uyanıktır için evinin önünde cenaze töreni düzenlendi.

Merhum Sadriye Uyanıktır’ın eşi 3 çocuk babası, Abdurrahman Koçyiğit ve Hikmet Denizmen’in kardeşi, Hasan Basri Uyanıktır ve Osman Nuri Uyanıktır’ın abileri, İsmail Darcanlı ve Cezmi Okalaner’in kayınpederi, İrem – Sertap Akagündüz, Demet – Hüseyin Kırlı ile İdil Ağaoğlu’nun dedesi, Nazan ve Cevat Akgün, Sinan ve Serhan Uyanıktır, Canan Uyanıktır, Cem ve Ayperi Uyanıktır’ın amcası Ömer Lütfi Uyanıktır için pandemi kuralları kapsamında düzenlenen cenazeye Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Hudut Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şeleci, Hudut Gazetesi personeli az sayıda katılımla sevenleri son görev için hazır bulundu. Dualar okundu cenaze namazı kılındı ve merhum Ömer Lütfi Uyanıktır’ın cenazesi Yeniimaret Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Uzun yıllar Edirne ve Almanya’da işveren olarak çalışıp, emekli olmasının ardından Türkiye’ye geri dönerek memleketi Edirne’de yaşamını sürdüren ve 91 yaşında yaşama veda eden Ömer Lütfi Uyanıktır’a Allah’tan rahmet kederli aile ve yakınlarına da sabır ve başsağlığı dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.