DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 34,9759 -0.3%
ALTIN 2.324,210,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22806580,51%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Marmaraereğlisi’ne, kardeş şehir Tortoman’dan ziyaret

Marmaraereğlisi’ne, kardeş şehir Tortoman’dan ziyaret

ABONE OL
27 Ekim 2022 15:26
Marmaraereğlisi’ne, kardeş şehir Tortoman’dan ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Romanya’nın Köstence vilayetine bağlı Tortoman’ın Belediye Başkanı Lucian Chitic, Köstence İlçe Milli Eğitim Müdürü Danilov Laura Larisa ve Lon Ghica Tortoman Okul Müdürü Agi-Murat Lasemin ve beraberindeki heyet, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ile bir süre görüştü.

Belediye binasında misafir heyeti ağırlayan Ata, ziyaretten son derece memnun olduğunu söyledi.

Belediyecilik faaliyetleri ve belediyelerin eğitime sağladığı destekler hakkında bilgiler aktaran Ata, misafir heyetteki idarecilerle fikir alış verişinde de bulundu.

Ata, ziyarette yaptığı konuşmada, dost ve kardeşlik temelinde kurulacak köprünün adımlarını attıklarını ifade ederek, “Geçen ay Romanya’ya giderek bu arkadaşlarımızı ziyaret etmiştik. Karşılıklı gidiş gelişlerimizle dost ve kardeşlik temeliyle kuracağımız köprünün adımlarını atıyoruz. İki şehir arasındaki bağın daha da güçleneceğine, kültürel ve ekonomik anlamda pek çok ortak projeyi hayata geçireceğimize inanıyorum. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Tortoman Belediye Başkanımız Lucian Chitic ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Chitic ise Marmaraereğlisi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri ziyaret eden kardeş belediyemize ve idarecilerine bizler de bir ziyaret gerçekleştirdik. Çok güzel fikir alışverişleri ve iletişim kuruyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız ve beraber programlarımız devam edecek.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.