DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.491,090,28
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20728290,40%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memurluk kadrosuna geçen personeller yemin etti

Memurluk kadrosuna geçen personeller yemin etti

ABONE OL
22 Mart 2023 12:52
Memurluk kadrosuna geçen personeller yemin etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi’nde sözleşmeli memurluktan memurluk kadrosuna geçen personelin yemin töreni programı gerçekleştirildi.
Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda, saat 11.30 sıralarında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, Tahir Özçınar ve Bülent Günsal, birim müdürleri ve memurluk kadrosuna geçen personel katıldı.
Programda konuşan sözleşmeli memur Mürvet Buruk, 2018 yılından bu yana sözleşmeli memur olarak görev yaptığını ve verilen hak nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.

“140 MEMURUMUZ İLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, verilen kadro nedeniyle en az personeli kadar mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Kadronun verilmesi nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bugün Keşan Belediyesi bünyesinde çalışan 21 sözleşmeli memurumuzun memur kadrolarına atanması ve yemin töreni vesilesiyle bir aradayız. Personellerimiz Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu süreç ile bugün and içerek sorumlulukları bir kat daha artmış olarak görevlerine memur olarak devam edecekler. 140 memurumuz ile hizmete devam edeceğiz.
Personelimize düşen görev hem belediye personeline hem de devlet memuruna yakışır bir şekilde vatandaşımıza hizmet vermektir. Vatandaşımızın belediyemizdeki işlemleri sonrasında memnuniyetini sağlamaktır. İşlerinizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gereken hassasiyeti göstereceğinize ve yemin metnine sadık kalacağınıza gönülden inanıyorum. Artık belediyecilik yapmaya başladık. Tüm Türkiye’de ilk belediyeler arasına girecek kadar üreten, çalışan, enerjisi yüksek bir çalışma grubumuz var.
Keşan Belediyesi diğer kurumlardan farkını ortaya koyuyor. 7/24 uyumayan bir sistemdeyiz. Belediyeciliğin tanımı Keşan Belediyesi’nde değişti.”

“CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Keşan Belediyesi olarak hizmet anlamında her zaman başarıyı hedeflediklerini dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu şehir hepimizin, dertlenmemiz lazım. Olağan üstü bir 4 yıl geçirdik.
Hep kriz yönettik. Bu kriz yönetimi gelişmeleri yavaşlattı ama durmadık, yılmadık. Tüm personelimi canı gönülden seviyorum. 4 yıl geçti ve bu süre içerisinde birbirimizi kırdıysak, üzdüysek hakkım helal olsun. Yüreklice çalıştık.
Beklentilerin üstünde yolumuza devam ediyoruz. Çok iyi gidiyoruz. Memurluk kadrosuna geçen personellerimizi kutluyorum.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu güzel hediyeyi sizlere armağan etti.”
Konuşmaların ardından memurluk kadrosuna 21 personel yemin etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.