DOLAR 32,5086 -0.11%
EURO 34,9791 0.38%
ALTIN 2.429,340,27
BIST 9.816,900,98%
BITCOIN 2065801-4,25%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP gücüne güç katıyor

MHP gücüne güç katıyor

ABONE OL
30 Eylül 2021 10:38
MHP gücüne güç katıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, partilerine katılımların devam ettiğini belirterek, görev geldikleri günden bugüne kadar, MHP’ye 600’ün üzerinde kişinin üye kaydını yaptıklarını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada MHP Edirne teşkilatının çalışmalarını aralıksız sürdüğünü belirterek, yeni üye kayıtları ile MHP’nin gücüne güç kattığını söyledi.

“MHP GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

MHP’ye olan ilginin Edirne genelinde çığ gibi büyüdüğünü ve Edirne Halkı MHP ile kucaklaşarak emin adımlarla zafere ulaşacağını belirten Tercan, “Partimize gönül verenler, MHP Edirne İl Teşkilatımıza gelerek üye olan vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz her vatandaşımızın emrindeyiz. Onların derdini, sıkıntısını gidermek bizlerin asli görevidir. Üye olan vatandaşlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve gücüne güç katıyor. Edirne İlimizi güzel insanı diyor ki: Artık biz MHP’liyiz…”

“600’ÜN ÜZERİNDE YENİ ÜYE KAYDI YAPILDI”

Edirne MHP Teşkilatının dimdik ayakta olduğunu ve görev geldikleri günden bugüne kadar MHP’ye 600’ün üzerinde yeni üye kaydı yapıldığını belirten Tercan, şöyle devam etti;

Allah’a şükürler olsun ki, Edirne MHP Teşkilatları dimdik ayaktadır. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, MHP Teşkilatlarımıza 600’ün üzerinde kişinin yeni üye kaydı yapılmış olup, MHP Edirne’de bitiyor diyen hainlere duyurulur. Teşekkürler Edirne Halkı. Ne durduk ne yorulduk. Ne küstük ne darıldık. Esinti de savrulanlar, Fırtınalarda savrulmadık. Ezelden Ebede devam edilen Kutlu Davamızın samimi ve kıymetli Ülkücüleri yorulmak bilmezler var olunuz Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz sevdiklerimizin üstünü her gece duayla örteriz. Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır. Yaşamın tek bir anahtar cümlesi var. Kul inşallah der, yaradan inşa eder…” dedi.

4 YENİ ÜYENİN DAHA KAYDI YAPILDI

MHP Edirne İl Başkanı Tercan ayrıca partilerine 4 yeni üyenin daha kaydının yapıldığını belirterek, “Sayın Uğurcan Yavuz, Sayın Muhammet Acer, Sayın İsa akman, Sayın Cemali Sevik Partimize gelerek üye olmuşlardır. Üyelikleri Hayırlı olsun, bereketli olsun inşallah” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.