DOLAR 32,5431 -0.04%
EURO 35,0036 0.44%
ALTIN 2.433,400,44
BIST 9.791,890,72%
BITCOIN 2072575-3,99%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’li Tercan’dan Türkkan’a tepki

MHP’li Tercan’dan Türkkan’a tepki

ABONE OL
9 Kasım 2021 11:15
MHP’li Tercan’dan Türkkan’a tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Bingöl’de şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki göstererek, “Türkkan, Grup Başkanvekilliği görevinden ayrılmış. Bu, sadece bir göz boyamadır. Bu rezalet, böyle kapanmaz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde şehit yakını olan bir kişiye küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki yağıyor. Türkkan’a bir tepki de MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan’dan geldi.

“Bugün şehidimizin bacısına küfreden bu kişi yarın başka değerlerimize de hakaret edebilir” diyen Tercan, Türkkan’nın partisinden ve milletvekilliğinden istifasının istenmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Türkkan’ın grup başkanvekilliğinden ayrılmasını ‘göz boyama’ olduğunu ve bunun böyle kapanamayacağını belirten Tercan, “Meral Akşener ve partisi, küfürbazı korumaya devam ediyor. Onu koruduğunuz sürece Lütfü Türkkan’dan farkınız yok. Bir şehidin kız kardeşine küfür etmek, en üst makamı Şehitlik olan Türk Milletine küfretmektir… Bunun bilincine sahip olmayan birinin, Türk Milletinin Vekili yapılması ve Türk meclisinde bulunması kadar trajikomik ve tarihi bir rezalet olamaz… Kendi menfaati uğruna her şeyi yok sayan insanların eninde sonunda varacağı yer hüsrandır. Ruhsuz ve şuursuz hareket edenler, Güvenden, hassasiyetten aynı zamanda mahrum olanlardır. Düşman bile bunu yapmaz… Ha Karayılan, Ha Lütfü Türkkan… Bölücülere kardeşliği, şehit yakınlarına küfürleri reva göreni Allaha havale ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.