DOLAR 32,5260 -0.05%
EURO 34,9972 0.42%
ALTIN 2.431,130,34
BIST 9.806,210,87%
BITCOIN 2064161-4,46%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’ye katılımlar sürüyor

MHP’ye katılımlar sürüyor

ABONE OL
14 Nisan 2021 11:24
MHP’ye katılımlar sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP’nin birlik ve kardeşlik ocağı olduğunu belirterek, partilerine 11 yeni üyenin daha kaydını gerçekleştirdiklerini ve MHP rozetlerini taktıklarını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanlığında yeni üye kayıtlarını sürüyor. Partiye önceki gün de 11 yeni üyenin kaydı yapıldı.

Yeni üye kayıtları ile ilgili açıklamada bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, parti olarak yapmış oldukları çalışmaların Edirne’de ses getirdiğini ve halk nezdinde büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Vatandaşımız, gençlerimiz MHP’ye gelerek üye oluyorlar, MHP’nin çatısı altında buluşuyorlar. Bir olalım, diri olalım, beraber olalım. Edirne’de Tek çare MHP’dir. Edirne’de muktedir ve başarılı olmak için İl Yönetimiz var gücü ile çalışıyor, mücadele ediyor” dedi.

“2023 yılında yapılacak olan seçimlerde milletvekili çıkarmak için MHP çatısı altında buluşan kardeşlerimiz gücümüze güç katmıştır” diyen Tercan, “Çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Sayın Eda Elif Asıl, Sayın Semih Çelik, Sayın Batıkan İlicık, Sayın Doğukan İlicik, Sayın Gökhan Mamak, Sayın Mehmet Yıldız, Sayın Emre Örs, Sayın Bedri Toksöz, Sayın Suat Çelik, Sayın Süleyman Erbaş, Sayın Şaban Eryılmaz Partimize gelerek üye olmuşlardır. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Hayırlı olsun, bereketli olsun, Allah utandırmasın” dedi.

MHP İl Başkanı Tercan, MHP Teşkilatları işbirlikçi Zillet ittifakına 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde dur diyeceğini belirterek, “MHP ekmeğini yoksulla, gariple paylaşır. MHP yetime, kimsesize kol kanat gerer. Ülkücü elbette gönüllü olur ve görev talebinde bulunabilir. Zira görevden kaçmak sorumluluktan kaçmak demektir ki bu anlayış̧ ülkücülükle yan yana var olamaz. MHP İl Yönetimi; liderine ve liderin kadrosuna nasıl katkı koyacağının, onların yüklerini ve sorumluluklarını nasıl bölüşeceğinin telaşını ve heyecanını yaşar” dedi.

MHP İl Yönetimi olarak, Edirne Merkez’de üye kayıtları yapmaya çok önem verdiklerini belirten Tercan, “Şu ana kadar da büyük mesafe kaydettik. Edirne halkı MHP’ye büyük bir teveccüh gösteriyor. Bizlerde bu konuda çok mutlu oluyoruz. Hep birlikte İnşallah Edirne’yi biz yöneteceğiz. Çünkü; işimizi severek, inanarak yapıyoruz. Biz Edirne halkının yanındayız, biz Edirne halkının tercümanıyız, biz Edirne halkının umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydasıyız. MHP birlik ve kardeşlik ocağıdır, MHP ilke, ülkü ve ahlak meşalesidir, MHP Edirne’dir. Edirne halkının özü ve özetidir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.