DOLAR 32,6036 0.38%
EURO 34,8796 0.4%
ALTIN 2.493,960,40
BIST 9.576,510,55%
BITCOIN 21338825,35%
Edirne
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’ye katılımlar sürüyor

MHP’ye katılımlar sürüyor

ABONE OL
17 Eylül 2021 10:51
MHP’ye katılımlar sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, parti olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, 5 yeni üyenin daha partilerine katıldığını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanlığında yeni üye kayıtlarını sürüyor. Partiye önceki gün de 5 yeni üyenin kaydı yapıldı.

Yeni üye kayıtları ile ilgili açıklamada bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP Edirne İl Yönetimi olarak inanarak yollarına devam ettiklerini belirterek, “İnanmak başarmanın yarısıdır… Azimle çalışmak başarı getirecektir. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

“Gelecek Edirne Halkınındır. Geleceğin yükselen değeri Edirne’dir” diyen Tercan şunları söyledi;

“Kendimize güvendiğimiz müddetçe bileğimizi hiç kimse bükemeyecektir. Geçmişte yaptık, yine yapar yolumuza devam ederiz. Edirne MHP İl Teşkilatımız, MHP’yi Edirne’de istenilen seviyeye getireceğinden asla şüphem yoktur. Çünkü; hedefimiz 2023 Yılında yapılacak olan seçimlerde Milletvekili çıkarmak. Allah’a şükürler olsun! Edirne’de MHP’ye büyük ilgi var. Herkes kendi isteği ile partimize gelerek üye oluyor. Partimizi ziyaret eden vatandaşlarımız bizleri çok mutlu ediyorlar. Yeni Üye Forumunu doldurmuş̧ olduğumuz Edirne’mizin bu güzel insanlarından: Sayın Yasemin Canbaz, Sayın Özlem Yaman, Sayın Sezai Akan, Sayın İsmail Kurtçu, Sayın İhsan Özgün; hoş̧ geldiniz, sefalar getirdiniz. Üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun… Çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.