DOLAR 32,5896 0.35%
EURO 34,8578 0.34%
ALTIN 2.496,120,48
BIST 9.660,711,43%
BITCOIN 21049791,65%
Edirne
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’ye katılımlar sürüyor

MHP’ye katılımlar sürüyor

ABONE OL
14 Ekim 2021 11:04
MHP’ye katılımlar sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yeni üyeler ile güçlerine güç kattıklarını belirterek, partilerine 4 yeni üyenin daha katılım sağladığını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklamada, zamanın MHP’nin çatı altında birleşme ve bütünleşme zamanı olduğunu belirterek, “MHP’nin çıtasını yükseltmek için, MHP’ye ivme kazandırmak için, El ele, gönül gönüle, omuz omuza, sırt sırta vererek, el birliğiyle 2023’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Milletvekili çıkarmak için çalışıyoruz” dedi.

Yeni üyeler ile güçlerine güç kattıklarını belirten Tercan, “Sayın Nermin Aydın, Sayın Büşra Gizem Gözler, Sayın İhsan Göksoy, Sayın Doğan Çakmak MHP İl Teşkilatımıza gelerek üye olmuşlardır” dedi.

MHP ve Ülkücü camianın, Edirne’de samimi, kararlı, heyecanlı ve güç birliği ile başarılı olacağını belirten Tercan, “Ülkücü harekete yeni bir soluk katmak, kutlu bir ufuk açmak için MHP’nin inançlı kadroları yeni bir şevk ve heyecanla hazırdır. Yüce Allah bu kutsal gaye uğruna sarf ettiğimiz emekleri ve içimizdeki bu vatan ve millet aşkını ve heyecanı karşılıksız bırakmayacaktır. Edirne’de üç hilali daha yukarlara çıkarmak için İlçe Başkanlarımız ve yönetimleri bu yolda varını yoğunu ortaya koyarak, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin çalışacaklarından ve başarılı olacaklarından asla şüphem yoktur. Zaman MHP’nin çatısı altında birleşme ve bütünleşme zamanıdır. MHP ve Ülkücü camia buna hazır ve kararlıdır. MHP’nin gönül kervanı, Edirne halkının güvenini ve ümidini boşa çıkarmayacaktır. Kendi özü, kendi sözü, kendi gücü olan MHP’yi Edirne’de başarılı kılmak için bizlerin ve bütün milliyetçilerin gayreti ve teveccühü ile 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde başarılı olacağız İnşallah… Her birimiz birer dava adamı olmanın şuuruyla kenetlenmeliyiz. Üzerimize düşen her ne ise fazlasıyla yapmalıyız. Gün birlik günüdür. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım, bu oyunu bozalım. İçimizde ve dışımızda, bize yakın veya bize uzak, her kese sevgi ve saygıyla yaklaşarak Edirne’de MHP’nin siyasi dinamiğini harekete geçirmeliyiz. Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki! Bütün davalar samimi insanların omuzları üstünde yükselir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.