DOLAR 32,3161 0.2%
EURO 35,1395 0.02%
ALTIN 2.288,300,49
BIST 9.048,102,74%
BITCOIN 22900762,40%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Millet Bahçesi yapacak yer mi bulamadınız?”

“Millet Bahçesi yapacak yer mi bulamadınız?”

ABONE OL
13 Ekim 2022 10:13
“Millet Bahçesi yapacak yer mi bulamadınız?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Söğütlük Kent Ormanı’na yapılmak istenen Millet Bahçesi’ni TBMM’ye taşıdı. TBMM Genel Kurulunda söz alan Milletvekili Gaytancıoğlu, “Millet Bahçesi yapacak başka yer mi bulamadınız?” diye sordu.

Söğütlük Kent Ormanı’na yapılmak istenen Millet Bahçesi’ne yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, TBMM Genel Kurulunda söz alarak yaptığı konuşmada yapılmak istenen Millet Bahçesi’ni eleştirdi.

Millet Bahçesi’nin halkın tepkilerine rağmen Söğütlük Kent Ormanı’na yapılmak istendiğini anlatan Milletvekili Gaytancıoğlu, şunları söyledi;

“AKP, zihni sinir projelerinin birini Edirne’de halkımızın tepkisine rağmen yapmaya çalışıyor. ‘Söğütlük Ormanı’ olarak bilinen Edirne’deki kent ormanını millet bahçesi yapacaklarmış, üstelik 246 milyon lirayı da burası için harcayacaklar. Millet bahçesi yapılmak istenen alan zaten doğal orman ve halkımız tarafından piknik yeri olarak kullanılıyor. Millet bahçesi yapacak yer mi bulamadınız? Doğal ormanı betona dönüştürmek hangi aklın işidir? Yapacaksanız, gidin Edirne’de millet bahçesi yapacak bir sürü alan var. Sabah akşam her yeri betona dönüştürmek isteyenlerin bilinçaltını, bilimin incelemesine havale ediyoruz. Yapacaksanız insan gibi iş yapın, paraları doğayı katletmek için harcamayın; Saroz’a yeterince zarar verdiğiniz zaten. 246 milyonu buraya harcamak yerine gelin Edirne’nin bir türlü bitirilemeyen sulama projelerine kaynak ayırın. Keşan-Enez yolunu kağnı yolu olmaktan çıkarın” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.