DOLAR 32,5869 0.32%
EURO 34,7303 -0.19%
ALTIN 2.525,031,65
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1960551-1,91%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Miniklerin gururlandıran mezuniyeti

Miniklerin gururlandıran mezuniyeti

ABONE OL
8 Haziran 2022 10:23
Miniklerin gururlandıran mezuniyeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin tüm zorluklarına göğüs gerip sabır gösteren öğrencileri yaz tatili ve karne heyecanı sardı. Çok sayıda öğrenci de hem mezun olma sevinci hem de okul, öğretmen ve arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznünü yaşıyor.

Tüm öğrenciler yüz yüze eğitimi tamamlayıp tatile girmeye hazırlanıyor. Bir üst sınıfa yükselmenin sevincini yaşayanların yanı sıra mezun olma vakti gelenler de öğretmen, okul ve arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznüyle sevincini harmanladı.

Mezuniyet belgeleri dağıtılıp anı pozu veren Badem Çocuk Evi Akademi öğrencileri de günlerdir hazırlandıkları mezuniyet gösterisini ailelerinin de katılımıyla Safir Koleji salonunda başarıyla ve büyük bir heyecanla gerçekleştirdi. Duygu yüklü, anların yaşandığı mezuniyet programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Tüm sınıflar sırayla öğretmenleri eşliğinde sahne aldı. Bu dönem mezun olan Akademi 1 öğrencileri sırtında Türk Bayraklı pelerinleri ile A Milli Takım Marşı, Akademi 2 öğrencileri de Grup Destanın Türkiye şarkısıyla sahneye çıktı.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Kırmızı beyaz kostümleri ile her iki sınıf öğrencileri finalde de  ‘Fikirler Ölmez’ şarkısı ile Atatürk kareografisi ile gösterilerini tamamladı. Final sonunda öğrenciler göğüslerinden Türk bayraklarını çıkarıp velilerini selamlarken, Akademi 1’in Öğretmeni Irmak Atalık ve Akademi 2’nin Öğretmeni Çiğdem Ünlü Çoban Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı dev çerçeveyi birlikte kucaklayıp kaldırdı.

GURURLANDIRIP DUYGULANDIRDILAR

Büyük emeklerle hazırlanan programda her gösteri sonrası öğrenci ve öğretmenlerin ödülü de salonu dolduran velilerin dinmek bilmeyen alkışları oldu. Kimi zaman güldürüp eğlendiren keyifli anlar yaşatan kimi zaman da velilerini duygulandırıp göz yaşlarına boğdu. Program çıkışında hazırlanan panoda öğrenciler anı pozu verip ayrıldılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.