DOLAR 32,5481 0.01%
EURO 35,0134 0.49%
ALTIN 2.434,520,48
BIST 9.771,070,50%
BITCOIN 2082821-4,06%
Edirne
19°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mücadele gece gündüz sürüyor

Mücadele gece gündüz sürüyor

ABONE OL
8 Eylül 2020 10:17
Mücadele gece gündüz sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. M. İshak Yıldırım, koronavirüs ile mücadeleyi gece ve gündüz aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Sevdiklerimizi korumak ve kaybetmemek için lütfen maskelerimizi ağız ve burnumuzu kapatacak şekilde takalım, kalabalık alanlardan mümkün olduğu kadar uzak durup sosyal mesafemizi koruyalım ve el hijyenimize muhakkak dikkat edelim” dedi.

Edirne’de Valiliğin himayesinde İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet ve Jandarma yetkililerinin katılımlarıyla günlük filyasyon değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Değerlendirme toplantısının ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. M. İshak Yıldırım, Valiliğin himayelerinde Emniyet ve Jandarma yetkililerinin katılımlarıyla günlük filyasyon değerlendirme toplantılarına hafta sonu da aralıksız devam ettiklerini söyledi.

“Bizler hastanelerimiz, filyasyon ekiplerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Corona virüs ile mücadelemizi gece ve gündüz aralıksız sürdürmekteyiz” diyen İl Sağlık Müdürü Yıldırım, “Sevdiklerimizi korumak ve kaybetmemek için lütfen maskelerimizi ağız ve burnumuzu kapatacak şekilde takalım, kalabalık alanlardan mümkün olduğu kadar uzak durup sosyal mesafemizi koruyalım ve el hijyenimize muhakkak dikkat edelim. Hastalıktan korunmanın tedavi olmaktan daha kolay olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Bu mücadeleyi ancak hep birlikte kazanabiliriz” dedi.

Harun Aker

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.