Oda üyelerine özel indirimli un
Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Odası, üyelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstererek, oda üyelerine özel indirimli ‘çeşitlik un’ anlaşması imzaladı.

Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Odası başkanı Harun Özen ve ekibi üyelerine ‘’çeşitlik un ‘’ anlaşması ile hizmet vermeye devam ediyor.
Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Odası başkanı Harun Özen ve yerel firma olan Irmak Sanayii firması ile oda üyelerine özel 31.10.2022 tarihine kadar geçerli olmak üzere indirimli ‘çeşitlik un’ anlaşması imzaladı.
Un fiyatlarımız aylık olarak revize edilerek üyelerinin bilgilendirileceğini ifade eden Özen, anlaşmanın tüm oda üyelerine hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, oda üyesi esnafların menfaatine anlaşmalar yapmak üzere çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
edirne gazeteleri
Edirne haber
edirne haber press
edirne haberleri
edirne internet haber
edirne medya
edirne son dakika haber
edirne son dakika haberleri
Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Odası
Harun Özen
indirimli
un