DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2069476-1,62%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğretmenlerine HAÇİKO sürprizi yaptılar

Öğretmenlerine HAÇİKO sürprizi yaptılar

ABONE OL
30 Kasım 2022 10:26
Öğretmenlerine HAÇİKO sürprizi yaptılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Lisesi’nde bir sınıf, öğretmenler gününde hediye almak yerine okul idaresi ve öretmenler aracılığıyla topladıkları parayı Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma (HAÇİKO) Derneği’ne bağışladı.

Edirne Lisesi 11-D sınıfı öğrencileri, hayvanseverliği ile bilinen sınıf öğretmenleri Esra Doğan için bir öğretmenler günü sürprizi hazırladı.  Öğretmenler günü geçse de planladıkları sürpriz için uğraş veren 11-D sınıfı öğrencileri topladıkları paraları ‘Bazı öğretmenler tektaş sever, bizim öğretmenimiz de hayvansever’ sloganıyla ve okul idaresinin girişimleri ile HAÇİKO derneğine ulaştırdı.

“ÖĞRENCİLERİM BANA HEDİYE OLARAK HAÇİKO DERNEĞİ’NE BAĞIŞTA BULUNDU”

Kendisine yapılan sürprizle çok mutlu olduğunu ifade eden Edirne Lisesi 11-D Sınıf öğretmeni Esra Doğan, “Sınıf öğretmeni olduğum Edirne Lisesi 11-D öğrencileri, öğretmenlerine 24 Kasım öğretmenler günü için sürpriz hazırlamış. Hediye almak yerine topladıkları paraları okul idaresi ve öğretmenleri aracılığıyla HAÇİKO derneğine bağışladılar. Sloganları ise bazı öğretmenler tek taş sever, bizim öğretmenimiz de hayvan besler şeklindeydi. Hediyem öğretmenler gününü geçse de çok anlamlı bir hediye oldu. Benim hayvanlara olan sevgimi bildikleri için farklı ve anlamlı bir hediye sunmak istemişler. Hediyeyi duyduğumda çok mutlu oldum. Öğrencilerimin bu denli düşünceli, üretken, duyarlı ve güzel kalpli olmaları da beni duygulandırdı ve mutlu etti. Ailelerin böyle duyarlı hem insanlar hem Allah’ın sessiz kulları hayvanlar için merhametli evlatlar yetiştirmek çok önemli. Ben sınıfımdaki öğrencilerimle birlikte tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Onlar ileride hem insanlara hem hayvanlara şefkat gösteren başarılı, idealist duyarlı bireyler olacaklar. Hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.